4t Campionat Pares & Fills

Les famílies tornen a competir amb molta diversió!

Aquest diumenge 22 de novembre s'ha celebrat el 4t Campionat Pares & Fills de Tennis a les instal·lacions del Tennis TDB, un torneig que en la seva quarta edició ha tornat a gaudir d’una bona participació i un millor funcionament. Aspectes positius que demostren que aquest gran torneig de Tennis de pares i fills manté vigent i ple de vida el seu encant!

Un total de 26 parelles!

Es va superar la participació de l'any anterior amb un total de 26 parelles inscrites, de manera que l’ambient i l’espectacle estaven assegurats en aquesta quarta edició que acollia el TennisTDB. Cal remarcar també la gran participació de molts nous alumnes de l'Escola de Tennis Infantil d'aquesta temporada.

Aquest 4t Campionat de Pares & Fills ha gaudit un any més d'unes parelles conformades la gran majoria per alumnes de l’Escola del Tennis TDB jugant amb el seu pare o mare. Els coordinadors i jutges àrbitres de l'acte van ser en Juanka Quijije i Martí Gallardo, monitors del TennisTDB. Gràcies a ells va ser possible que el tema logístic i organitzatiu d’aquesta prova entre famílies anés sobre rodes. 

Es va disputar en unes cinc hores durant el migdia d'aquest passat diumenge, amb un sistema de competició molt original i amè, compost d’una una sèrie de “partidets” contrarellotge d’uns 20 minuts entre les parelles (o famílies). Primer van competir en una fase de lligueta per donar pas a la posterior fase final. El monitor Martí Gallardo ha destacat que “una edició més, l’ambient d’aquest Campionat de Pares i Fills ha estat fabulós, gràcies a la implicació de totes les famílies per a que tot el funcionament es complís a la perfecció!

Torneig amb rerefons solidari

Ens agradaria donar rellevància a què 1€ de la inscripció per persona (2€ per parella) i sumant un total de 52€, aniran destinats integrament a la Fundació "Esport Solidari Internacional"fundació esportiva sense afany de lucre, la qual té com a objectiu ajudar a través de l'esport a nens i joves que viuen en la pobresa, la marginalitat o en subdesenvolupament.

Es premia a la parella més "fashion"!

Un cop acabat els partits entre els i les participants es van atorgar els trofeus a guanyadors i finalistes, i també se’ls hi va fer entrega a la resta de parelles d’unes precioses medalles guarnides amb segell propi del Tennis TDB, a banda de diversos premis. I com a novetat, aquesta edició ha premiat a la parella participant que anés millor conjuntada, com un reconeixement al grau de motivació i implicació per a l'event. Sense oblidar-nos de destacar que enguany totes les parelles tenien identitat pròpia amb un "nom de guerra" auto-inventat per a disputar la batalla entre famílies. De manera que qui va guanyar el premi a la "família" més conjuntada van ser "Las Fantásticas", la parella formada per la Carla Espinosa i la seva mare Eva Moya.

Agraïments

Des del Tennis TDB aprofitem per felicitar als coordinadors de l’acte ja esmentats, ja que sense ells no hauria estat possible l’extraordinària organització d’aquest 4t Campionat de Pares & Fills de Tennis, sense obviar el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. I com no també agraïm la participació de totes aquestes famílies d’apassionats pel tennis, ja que gaudir de la seva passió és el que ens dóna sentit en el dia a dia del TennisTDB!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes d' aquesta prova del 4t Campionat Pares & Fills de Tennis

Grup "Serena Williams"
  Guanyadors Carla Guasch - Jaume Guasch àlies "Guachi"
  Finalistes Marc Duran - Tonyi López àlies "L'equip López"
 
Grup "Simona Halep"
  Guanyadors David Camarasan - Adrian Camarasan àlies "Ayoko"
  Finalistes Hernán Monte - Sara Mas àlies "Los Green"
 
 
 
 
Publicat a Tennis
Etiquetes Notícies