Interclub de veterans del TennisTDB vs CT Terrassa

Una Trobada de tennis i gastronomia

Aquest recent  2 de juny, es va disputar a les pistes del nostre Club, un Interclub amistós entre els veterans del TennisTDB i el CT Terrassa, tota una trobada de germanor de la "vella guàrdia" d'ambdós clubs en un dia radiant. La introducció va ser un esmorzar al Bar la Zona, el nus uns partits plens de categoria i experiència. El desenllaç un bon dinar que fou el colofó a una gran trobada de tennis i gastronomia magnífica!

Com hem dit, va ser una “diada de fraternitat” entre les dues entitats, que corresponia a la tornada de la visita que l'equip del TennisTDB va fer a Terrassa el passat 11 de novembre del 2014. El CT Terrassa ens va visitar aproximadament amb una desena de jugadors, entre els quals destaquem la presència de Ramon Costa i Toni Martínez, també socis del TennisTDB.

Ramon Gibert, mestre de cerimònies!

Del Tennis TDB destaquem que el mestre de cerimònies va ser Ramon Gibert, capità i responsable d’alinear per a l’ocasió fins a 12 representants del Club, cosa que li agraïm fermament, ja que el fet d'organitzar aquestes activitats dinamitza i molt l'aspecte social i esportiu dels veterans del Club.

Aquests estol de jugadors el va integrar Francisco Duque, Jose Antonio Cascales, José Rubio, Emili Atmetlla, Alfredo Marín, Ken Sakai, Cristóbal Abad, Joaquim Rolan, Antonio Demelo, Francisco Olaya, Ramon Fontanet i el ja esmentat Ramon Gibert

Molt tennis... i gastronomia!

Es van disputar diversos dobles entre ambdós equips, que tot i la germanor que presidia la trobada, van ser d'una competitivitat màxima fins al darrer punt de cada enfrentament. Els partits de tennis però, van ser precedits per un bon esmorzar al Bar la Zona del Club, on a banda de "carregar forces" i "omplir el dipòsit", es va començar a confraternitzar entre els rivals la jornada. I per altra banda, un cop acabats els partits, els dos equips van anar plegats a dinar al Restaurant Saona de Torredembarra. Un dinar presidit, valgui la redundància, pel president del TennisTDB Jordi Alventosa, que va representar al Club en aquesta emotiva i fraternal trobada.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair la participació i col·laboració dels veterans d'ambdós clubs en aquesta trobada amistosa, ja que iniciatives com aquestes pugen exponencialment l'orgull del nostre Club. I com no, agraïm a  Ramon Gibert per haver estat el mestre de cerimònies d’aquest emotiu Interclub!

Àlbum fotogràfic

Podeu veure les millors imatges de la jornada aquí

Publicat a Tennis
Etiquetes Notícies