Americana Mixta de Tennis Perruqueria Pili

Finalitza la 4a edició d'aquest torneig!

El passat mes de febrer finalitzà l'Americana Mixta de Tennis “Perruqueria Pili”, una edició que ha suposat la quarta d'aquest ja clàssic torneig que arrenca a la tardor. Ha gaudit d'una bona participació i d'unes parelles força heterogènies, ja que han jugat desde parelles integrades per alumnes de l'escola a parelles familiars (pare i filla), passant per parelles amb el binomi monitor-alumna.

Aquesta edició de l’Americana Mixta de Tennis "Perruqueria Pili" s'ha disputat en un sistema de competició diferent a les anteriors. Aquesta temporada els podis finals no s'han atorgat després d'una fase final un cop acabada la fase regular, sinó que s'han decidit les posicions finals un cop acabada la lligueta on s'han enfrontat totes les parelles entre elles. Un sistema de competició que ha coronat a la parella que ha recollit més punts després de suar i divertir-se a la pista jornada rere jornada.

Disputades la lligueta, aquestes han estat la primera i segona parella classificades a la competició:

  • Grup 1:
    • 1ers classificats: Magda Gual - Joan Güixens
    • 2ons classificats: Anna Salom - Nicolás Salom

Des del Tennis TDB volem agrair la participació de tots els jugadors i jugadores de l'Americana Mixta de Pàdel del nostre Club, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, així com també del patrocini de "Perruqueria Pili" pel mateix torneig.

Classificació general: 

Podeu consultar la classificació general aquí

 

 

Publicat a Tennis