Les promeses del TDB, triomfen!

Finalistes al Màster del Head promeses 2014!

Ara que finalitza l’any, ens han regalat unes alumnes de l’Escola del TennisTDB dues gestes al Màster del Circuit Head Promeses 2014 de la Delegació de Tarragona de la FCTennis. Hem tingut dues finalistes!

Entrant en detall, la Lorena Gimenez en Aleví Femení i la Cristina Pradas en Infantil Femení han estat les alumnes que ens han posat el llistó del Club ben alt, arribant cada una d’elles a la final de la seva categoria en aquest Máster del Circuit Head PROMESES 2014 de la Delegació de Tarragona de la FCTennis que s’ha jugat a les pistes del CTBarà del 13 al 21 de desembre. Un Màster que ha acollit els 8 millors classificats de cada categoria i sexe de totes les proves que s’han disputat en diferents clubs durant aquest any que és a punt de concloure.

Durant  aquesta temporada, tant la Lorena com la Cristina ja havien realitzat grans fites en alguns dels tornejos anteriors d’aquest circuit, factor que les va permetre arribar a disputar el Màster. I a l’hora d’aquest “examen final”, ambdues ho han refrendat obtenint de les millors notes com és arribar a la gran final de la seva categoria, cosa que al Club ens ha pujat l’autoestima de forma infinita!

Tanmateix, el TennisTDB es felicita que altres socis i alumnes de l’Escola del Club han disputat aquesta prova de les 8 millors raquetes del Circuit Head Promeses 2014. Aquest és el cas d’en Víctor Pueyo en categoria Juvenil Masculí i demostrant la seva vàlua sobre la pista, i sense oblidar-nos tampoc de Pau Garcia Lozano, que esperava com a reserva pel que fa a la categoria d’Aleví Masculí pel seu gran paper durant la temporada.

Per tots aquests èxits de la pedrera del TennisTDB i  i en particular de la nostra Escola de Tennis en aquest Màster final del Circuit Head Promeses 2014, ha augmentat exponencialment la satisfacció de tot l’staff de monitors de l’Escola, ja que aquests regals en forma de resultats del seus alumnes han atorgat el millor dels sentits a la seva gran feina feta. I per això des del TennisTDB volem donar l’enhorabona tant als mestres com a les seves exitoses alumnes, i agrair-los el fet que el nom del nostre Club l’hagin posat al podi!

Àlbum fotogràfic

Podeu veure les millors imatges d’aquest Màster en el següent enllaç

Publicat a Tennis
Etiquetes Escola, Notícies