Dinar de cloenda de la Lliga d'Interclubs Femení

Capítol final al CT Berà!

La Lliga Interclubs de Tennis Femení que organitza el CTBerà va posar el seu punt i final amb el dinar de cloenda que va acollir a representants dels diferents clubs participants.

Com no, el Tennis TDB va gaudir de la millor representació amb un grup bastant nombrós de jugadores de l'equip assistents a aquest dinar de cloenda d'aquesta Lliga d'Interclubs de Tennis Femení. Una lligueta en la qual el nostre equip ha fet un bon paper, amb un 5è lloc com a posició final. La capitana de l'equip, la Barbara Peek, ens comenta que "l'any que ve intentarem de totes totes millorar aquesta posició"

Aquest torneig s'ha disputa en un total de 14 jornades compreses a partir del gener fins el maig d'aquest 2014. De manera que aquest VII Campionat d'Interclubs Femení que ha organitza el Club Tennis Barà ha posat el seu punt i final de la millor manera possible amb aquest dinar de germanor.