Sortida a l’Open Banc Sabadell

Un Sant Jordi a prop dels cracs!

Aquest dimecres 23 d'abril, el Tennis TDB ha tornat a visitar el Torneig de Tennis Internacional "Open Banc Sabadell" - Trofeu Comte de Godó, ritual que ha repetit els darrers anys i sent representat per un grup de socis i alumnes de l’Escola de Tennis del Club.

En un dia amb un clima fantàstic, els nostres representants han mostrat el seu enamorament pel tennis en plena Diada de Sant Jordi, “entregant la rosa” amb la seva presència a l’Open Banc Sabadell, i sent “obsequiats amb el llibre” de les moltes històries, anècdotes i vivències que van poder gaudir en una altra edició del tradicional Trofeu Comte de Godó.

Com hem dit, a la sortida hi ha participat un grupet de 15 persones conformat per alumnes de l’Escola del Tennis TDB, diversos socis del Club i Martí Gallardo i Joel Ramírez, organitzadors d’aquesta activitat en el Reial Club Tennis Barcelona. Tots ells i elles van ser testimonis d’una jornada tennística amb partits de molt nivell i prestigi, gaudint de l’experiència de veure en directe a jugadors de la talla de Rafa Nadal, Albert Ramos, David Ferrer, Alexander Dolgopolov, Marcel Granollers, Albert Montañés i altres més amb una posició molt avançada al rànquing ATP.

En definitiva, ha estat una jornada amb un gran ambient tennístic i festiu, fent les delícies dels nostres representants, en especial dels nens i nenes de l’Escola del Tennis TDB, convertint-se en tot uns especialistes de la “caça i captura” d’autògrafs i fotografies amb alguns dels cracs esmentats anteriorment, com també figures emergents com Kei Nishikori o entrenadors amb molt renom com Toni Nadal. Si més no, destaquem les paraules d’un dels responsables de l’activitat, en Martí Gallardo: “Ha estat una experiència enorme anar al Godó conjuntament amb alumnes i socis, ja que la majoria anàvem per primer cop i hem vist jugar els millors sobre terra... Però veure com els nois i noies perseguien la firma dels cracs ha estat molt divertit”

Podreu trobar alguna de les imatges d'aquesta sortida al trofeu Comte de Godó aquí

 

Publicat a Tennis
Etiquetes Escola, Notícies