Interclub amistós Tennis TDB vs CN Calafell

Una trobada de germanor pels dos clubs!

Aquest recent diumenge 6 d’abril, es va disputar a les pistes del nostre Club, un Interclub amistós entre el Tennis TDB i el CN Calafell, tota una trobada de germanor entre els dos clubs en un dia radiant.

Com hem dit, va ser una “diada de fraternitat” entre les dues entitats, més encarada a posar en pràctica sobra la pista les habilitats tennístiques de cadascú que no pas en una prova competitiva. El CN Calafell ens va visitar aproximadament amb una desena de participants entre jugadors i jugadores, sota la batuta del seu il·lustre capità Hugo Serentill. Del Tennis TDB destaquem que el mestre de cerimònies va ser Víctor Martín, capità i responsable d’alinear per a l’ocasió a sis representants del Club, la majoria d’ells alumnes de l’escola del Tennis TDB o que formaren part en algun curs anterior.

Aquests estol de jugadors el va integrar Oriol Porta, Enric Roca, Álvaro Jato, Carlos Zaragoza, Robert Mora i Daniel Fernández. El sistema de joc d’aquest interclub amistós, va significar una disputa de 10 partits jugats a 1 set, 7 d’individuals i 3 dobles. Aquests partits en principi enfrontaven jugadors i jugadores d’un club envers l’altre, però sobretot en els dobles s’intentava quadrar que cada parella la formés un representant de cada club, donant èmfasi a aquesta trobada de germanor entre els dos Clubs. Al final, es registrà un resultat final de 5 a 5, tot un empat simbòlic que demostra que en aquesta diada de fraternitat, si algú va guanyar va ser el tennis i tots aquells que hi van participar.

Jugadores i jugadors que per altra banda, des del Tennis TDB volem agrair la seva participació i col·laboració en aquesta jornada amistosa, així com a Hugo Serentill en representació del CN Calafell, i com no a Victor Martín com a capità del nostre equip i mestre de cerimònies d’aquest Interclub.

Publicat a Tennis
Etiquetes Notícies, Escola