Genial Open de Tennis Platja de Setmana Santa

Resum i Resultats

Diumenge 16 d'abril, el TennisTDB va organitzar el 6è Open de Tennis Platja de Setmana Santa a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que va significar un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la bona participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s'hi va expressar i contemplar.

Bona participació!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L'esdeveniment va acollir més de 50 participants entre federats i amateurs a la platja de Baix a Mar. Vam rebre participants d'arreu de Catalunya i com sempre'una àmplia representació de participants torrencs, que no volien deixar escapar la possibilitat de poder gaudir de competir a la sorra de les seves platges.

En un dia impecable i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d'un molt alt nivell de tennis platja. Un impuls més que referma que el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Aquest torneig va despertar molta expectació, amb gent mirant les finals al voltant de les pistes centrals, i alguns turistes que passaven pel Passeig en aquest Pont de Setmana Santa. 

Varen fer entrega dels trofeus Joan CasasDelio Castillo, en representació de la Junta del TennisTDB.
 

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra i al suport de la Federació Catalana de Tennis. Sense oblidar-nos de la gran feina desplegada per l'organitzador i jutge àrbitresdel torneig, Jordi Llobet. Destaquem igualment la inestimable ajuda de Jordi Rodrigo, Aleix Rodríguez i Gerard Suau per la col·laboració en el muntatge de les pistes.
 
Agraïr també al Oxid Restaurant Bar i al Restaurant El Vaixell de Torredembarra, que han ofert descomptes i preus especials per els jugadors/es del torneig.
 
Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig disputat a les nostres platges i amb resultat tan exitós!
 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

1ª categoria femení
  Guanyadores Grimanesa Santana - Gemma Egea
  Finalistes Eva Fernández - Aina Domingo
 
1ª categoria masculí
  Guanyadors Hugo Otero - Alex Albors
  Finalistes Jordi Rodríguez - Pol Murciano
 
2ª categoria mixte
  Guanyadors Grimanesa Santana - Juan José Defez
  Finalistes Noemí De Arostegui - David Rius
 
2ª categoria femení
  Guanyadores Esther González - Laura Barceló
  Finalistes Raquel Ferrer - Sonia 
 
2ª categoria masculí
  Guanyadors Marcial Prieto - José Luis Berdun
  Finalistes Manel Mañé - David Baldrich
 
 
Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies