Brillant Open de Tennis Platja de Sant Joan

Resum i Resultats

Diumenge 19 de juny, el TennisTDB ha organitzat el 12è Open de Tennis Platja de Sant Joan a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que ha significat un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la bona participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s'hi ha practicat.

Bona participació un any més!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federación de Tenis. L'esdeveniment ha acollit 41 parelles entre federades i amateurs i 8 participants infantils a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 10 pistes durant, gairebé, 12 hores que ha durat el Torneig. Hem rebut una àmplia representació de participants torrencs, entre ells molts socis i sòcies del TennisTDB que no fallen alhora de poder gaudir i competir a la sorra de les seves platges.

En un dia radiant de Sol, una mica de vent i amb molt bon ambient entre tots els participants, s'ha gaudit d'un molt alt nivell de tennis platja. Un impuls més que referma que el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis. Així com també a tot l'Staff organitzatiu: Martí Gallardo, Manel Canyellas i Joel Ramírez. Sense oblidar-nos de la gran feina desplegada pel jutge àrbitre del torneig, Martí Gallardo. Destaquem igualment la inestimable ajuda de Bruno Franco per la col·laboració en el muntatge de les 10 pistes.

Destacar la colaboració de Oxid Restaurant Bar, fent entrega a les parelles guanyadores de totes les categories, d'un menú per dues persones en aquest restaurant.
El TennisTDB va obsequiar a les parelles guanyadores i finalistes amb una coca de Sant Joan.

Varen fer entrega dels premis, Pere Lluis Bergadà (President de la FCT a Tarragona) Xavi Mercadé (representant de Oxid Bar Restaurant com a col·laborador) i Oriol Bladé, en representació de la Junta Directova del TennisTDB.

Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig disputat a les nostres platges i amb resultat tan exitós!
 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Federat femení
  Guanyadores Mireia Rebull - Ana Salas
  Finalistes Cristina Hurtado (TennisTDB) - Raquel Pérez
 
Federat masculí
  Guanyadors David Meana (TennisTDB) - Daniel Aguilar (TennisTDB)
  Finalistes Oscar Rivera - Alex Moya
 
Federat mixte
  Guanyadors Alejandra Porteiro - Pol Murciano
  Finalistes Agostina Robledo - Albert Becerra
 
Amateur femení
  Guanyadores Maria Pérez (TennisTDB) - Jana Kabickova (TennisTDB)
  Finalistes Jèssica Francino (TennisTDB) - Noelia Gomez
 
Amateur masculí
  Guanyadors Manel Mañé - David Baldrich (TennisTDB)
  Finalistes Raul Marmol - Ivan Fortuny (TennisTDB)
 
Amateur mixte
  Guanyadors Maria Pérez (TennisTDB) - Oriol Bladé (TennisTDB)
  Finalistes Cristina Navarro (TennisTDB) - Ivan Fortuny (TennisTDB)
 
Amateur infantil
  Guanyador Pau Garcia
  Finalista David Zaragoza (TennisTDB)
 
 
Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies