Fabulós Open de Tennis Platja de Setmana Santa

Resum i Resultats

Dissabte 26 de Març, el TennisTDB va organitzar el 5è Open de Tennis Platja de Setmana Santa a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que va significar un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la gran participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s'hi va expressar i contemplar.

Es multiplica la participació de l'edició anterior!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L'esdeveniment va acollir 98 participants entre federats i amateurs a la platja de Baix a Mar, que van ocupar un total de 13 pistes durant, gairebé, 12 hores que va durar el Torneig. Una dada molt destacada, ja que va suposar una participació que superava amb escreix l'edició anterior d'aquest torneig de Tennis platja, que reunia a algunes de les millors "raquetes" de renom a Catalunya. Vam rebre participants d'arreu de Catalunya i alguns de ben lluny. Sense oblidar-nos d'una àmplia representació de participants torrencs, que no volien deixar escapar la possibilitat de poder gaudir de competir a la sorra de les seves platges.

En un dia impecable, radiant de Sol, sense vent i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d'un molt alt nivell de tennis platja. Un impuls més que referma que el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Però molt més que això: sens dubte aquest torneig va despertar una gran expectació, amb moltissima gent mirant les finals al voltant de les pistes centrals, i fins i tot revifant la curiositat de tota la gent i turisme que passava pel Passeig en aquest Pont de Setmana Santa. 

Aposta pel turisme esportiu!

Un bon grup de jugadors/es ja va arribar a Torredembarra el divendres, passant la nit en algun hotel o apartaments de Torredembarra. A tots els participants se’ls va entregar informació sobre Torredembarra (les platges, què veure, activitats, rutes, allotjament, sortir i menjar...).

També alguns restaurants han col·laborat oferint descomptes i preus especials per als participants. Totes aquestes accions són un bon exemple d'una clara aposta pel turisme esportiu que es duu a terme a Torredembarra.

Varen fer entrega dels premis, Núria Batet (Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra), Joel Navas (Regidor de l'Ajuntament de Torredembarra), Josep Antolino (Representant de la Junta Directiva de Tennis Platja de la FCTennis), Pere Lluis Bergadà (President de la FCT a Tarragona) i Delio Castillo, en representació com a president del TennisTDB. Als premiats se'ls hi va fer un obsequi d'una mona de Pasqua!
 

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis i la col·laboració amb "Tarragona 2017". Així com també a tot l'Staff organitzatiu: Martí Gallardo, Manel Canyellas i Joel Ramírez. Sense oblidar-nos de la gran feina desplegada pels jutges àrbitres del torneig, Tània González i Martí Gallardo. Destaquem igualment la inestimable ajuda de Álvaro Canyellas, Carlos Hurtado i Cristina Hurtado per la col·laboració en el muntatge de les 13 pistes.
 
Agraïr també als Restaurants que han ofert descomptes i preus especials per els jugadors/es de cada torneig de Tennis Platja que es disputa a Torredembarra.
 
Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig disputat a les nostres platges i amb resultat tan exitós!
 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Propera parada, Open Pro-Càritas

El diumenge 17 d'abril farem el Open Solidari Pro-Càritas Tota la informació »

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Federat femení
  Guanyadores Gemma Egea - Alba Gamell
  Finalistes Mireia Rebull - Clara Grifoll
 
Federat masculí
  Guanyadors Gerard Torres - Alex Albors
  Finalistes Martí Magriñà - Gael Rodriguez
 
Federat mixte
  Guanyadors Gemma Egea - Joaquim Campillo
  Finalistes Mireia Rebull - Alex Moya
 
Amateur femení
  Guanyadores Cristina Hurtado - Patrícia Gutiérrez
  Finalistes Mònica Torrent - Esther González
 
Amateur masculí
  Guanyadors Iván Fortuny - Alfonso Campoy
  Finalistes Manel Mañé - David Baldrich
 
Amateur mixte
  Guanyadors Raquel Ferrer - Marc Vilafranca
  Finalistes Esther González - Marcial Prieto
 
Amateur infantil
  Guanyadors Pol Bistué - Biel Prat
  Finalistes Pol Albors - Guillem Casas
 
 
Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies