35a Edició Torneig Tradicional de Tennis Platja

La màgia d'aquest torneig vintage segueix vigent!

Aquest diumenge 16 d'agost s'ha disputat la 35a edició del Torneig Tradicional de Tennis Platja que organitza el Tennis TDB, un torneig que serveix per reivindicar que Torredembarra és el bressol del Tennis Platja de l'estat.

El Tradicional de Tennis Platja és el torneig de tennis platja més antic de l'estat, on la seva primera edició va ser el 1980.

Les dimensions de la pista són les tradicionals (9m x 9m) i es juga amb la clàssica pilota de punt verd (25% més lenta que les habituals de tennis).

En un dia radiant i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d'un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de crèixer. I ens agradaria destacar que aquesta edició ha pogut tornar a gaudir d'una categoria infantil, també amb bona participació.

Una altra participació elevada!

El torneig ha pogut comptar amb un gran nombre de participants en les categories masculina, femenina, mixta i infantil. Si més no, el Torneig Tradicional de Tennis Platja torrenc segueix mantenint vigent una màgia i un encant que estiu rere estiu congrega una legió de fidels participants. I un cop més, aquesta 35a edició va comptar amb un alt nivell de joc, fent que, tant les semifinals com les finals, fossin molt disputades, per la qual cosa també es van unir a aquesta "festa esportiva" molts espectadors pendents d'aquest torneig, tant a la vora de les pistes com en el mateix passeig marítim de Torredembarra.

Quadre d'honor

Aquests van ser els guanyadors/res de les diferents categories:

  • Categ. Masculina: Guanyadors, Dani Aguilar - David Meana. Finalistes, Chan Broto - Carlos Gunfaus.
  • Categ. FemeninaGuanyadores, Bruna Casasempere - Marta Comerma. Finalistes, Carlota Casasempere - Clara Comerma.
  • Categ. Mixta: Guanyadors, Alexey Perdomo - Inés Martínez . Finalistes, Francesc Bertroli - Anna Bertroli. 
  • Categ. Infantil: Guanyadors, Marc Filella - Pau Broto. Finalistes, Joan Vilalta - Jordi Bertroli.

El Torneig, disputat a la Platja de Baix a Mar de Torredembarra, va gaudir de molt públic, sobretot durant la fase final, quan s'hi van aplegar més d'una cinquantena de persones. Van fer acte d'entrega dels trofeus Delio Castillo en representació del TennisTDB en Josep Manel Muntada (Monti), fundador del Tennis Platja.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, als que reiterem el seu recent treball pel que fa a la redistribució de pistes de Tennis Platja, fet que ha permès instal·lar 8 pistes amb una orientació molt més còmoda pels jugadors/es. També agraïm al Manel Mané, Jordi Elias, David Baldrich, Xavi Lao, Xavi Filella, David Meana per haver cedit per la disputa del torneig "cordes" per delimitar les pistes o bé xarxes. També agraïm a tot l'Staff organitzatiu: Martí Gallardo, Manel Canyellas i Joel Ramírez.
 

Àlbum fotogràfic

Seguidament us mostrem les millors imatges del torneig

 

Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies