Redistribució pistes de tennis platja

Un pas endavant a favor del tennis platja

Podem confirmar que s'ha aprovat la sol·licitud que va fer el TennisTDB a l'Ajuntament de Torredembarra per a una sèrie d'actuacions de millora a la Zona de les pistes de Tennis Platja, ubicades a la platja de Baix a Mar.

Primer de tot, cal recalcar la història del Tennis Platja a Torredembarra on molts indicis fan pensar que la concepció com a nova modalitat esportiva i els primers intents de regulació i impuls dels tennis platja a nivell de Catalunya, es situen a Torredembarra, el 1976. Torredembarra és un dels indrets de l'Estat Espanyol amb més afició pel tennis platja, havent estat la seu de Campionats de Catalunya i d’Espanya i d’un Campionat Internacional. Anualment s'organitzen mitja dotzena de competicions a Torredembarra amb nombrosos participants.

Aquesta temporada 2015, Torredembarra ha estat seu de 3 campionats del Circuit Català de Tennis Platja i del Circuit Nacional de Tennis Platja, així com també serà la seu del Campionat de Catalunya de Tennis Platja.

A continuació, expliquem en que consisteixen les actuacions de millora a la Zona de les pistes de Tennis Platja que el TennisTDB ha sol·licitat a l'Ajuntament de Torredembarra.

Primera fase

Redistribuir la orientació i distribució de les pistes:

  • Essent millor l’orientació d’est-oest (paral·lel al passeig), per tal que les pistes quedin més agrupades i també per tal que el Sol no molesti tant als practicants d’aquest esport.
  • En la Zona on estaran ubicades les pistes, la superfícies de la sorra estarà més anivellada (evitant pendents tant durant l'estiu com sobretot durant l'hivern)
  • Distribució més òptima per poder organitzar les activitats i competicions de Tennis Platja, ja que les mateixes pistes amb els pals fixes, podran ser utilitzades per les competicions.
  • Adaptar els pals de les pistes per tal de poder regular la xarxa amb les dues mides possibles (1'85cm i 1’70cm), podent disposar d'un total de 4 estructures fixes per pistes de tennis platja​Hi haurà:
    • 2 pistes amb la xarxa a 1'80cm (modalitat 9x9) - també reconvertibles a 1'70cm (modalitat 8x8)
    • 1 pista amb la xarxa a 1'70cm (modalitat 8x8) - també reconvertibles a 1'80cm (modalitat 9x9)
    • 1 pista sense xarxa (els practicants podran col·locar-hi la seva pròpia xarxa a l'alçada que prefereixin).

​Aquesta primera fase, quedarà enllestida aquesta mateixa setmana en motiu de les cel·lebració del Campionat de Catalunya de Tennis Platja, amb més de 90 parelles participants.

Segona fase

Actuacions de millora de les estructures de les xarxes de Tennis Platja:

  • eliminar possibles elements punxants que puguin tenir els pals de les pistes
  • revisar i arranjar les zones rovellades dels pals de les pistes
  • pintar els pals de les pistes de tennis platja

 

Esperem que aquestes actuacions de millora que està duent a terme la brigada, amb la col·laboració inestimable de la Regidoria d'Esports i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, sigui molt positiva per l'afició del Tennis Platja que hi ha a Torredembarra.

 

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa't en contacte amb nosaltres
Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies