Una altra Trobada de Tennis Platja amb gent nova!

El tennis platja, la sensació de l'estiu!

El passat dissabte 12 de juliol, una quantitat nombrosa de persones van assistir a la Trobada de Tennis Platja que va organitzar el TennisTDB amb el seu reiterat objectiu de fer conèixer el tennis platja i promocionar-lo.

Ens agradaria destacar que vam poder comptar amb la visita i participació a la Trobada de diversos alumnes de l'Escola del Tennis TDB, a banda d'un dels seus monitors, Víctor Martín, que van provar-ho per conèixer les nocions bàsiques d'aquest amè esport. I a en Víctor literalment li va "encantar". 

Com les anteriors edicions, es tractava d'una Trobada de Tennis Platja de caire totalment amistós, gratuït, oberta a tothom, siguès quin siguès el seu nivell de tennis platja.

La finalitat d’aquestes trobades és de fer conèixer el tennis platja i promocionar-lo.

Amb un format molt amè de partidets curts, barrejant-se els jugadors (alternant les parelles). També es van cedir pales de tennis platja a tothom que va voler acudir a aquesta Trobada de Tennis Platja. Per acabar, volem agrair a tots els jugadors/es que van ajudar a muntar les pistes i a recollir tot el material al final de la trobada.

Àlbum fotogràfic:

Podeu veure les millors imatges aquí

Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies