Finalitza la 10a edició del Clàssic Torneig de Sant Joan

Un clàssic abans de la Revetlla!

Diumenge 23 de Juny, el TennisTDB va organitzar la 10a edició del Clàssic Torneig de Tennis Platja de Sant Joan a la platja de Baix a Mar (Torredembarra) dins el marc de les Festes de Sant Joan de Baix a Mar.

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L'esdeveniment va acollir més de 45 parelles a la platja de Baix a Mar, que van ocupar un total de 11 pistes durant, gairebé, 9 hores que va durar el Torneig.

En un dia assolellat, sense vent i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d'un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya no para de crèixer.

 Aquest any, es va fer entrega d'una coca de Sant Joan a les parelles guanyadores i uns petard a les parelles finalistes.

Aquests van ser els guanyadors de les diferents categories:

  • Categ. Masc. Federat: Victor Martinez - Gerard Rodriguez (guanyadors) -Cristobal Ramírez - Alex Albors (finalistes) 
  • Categ. Fem. Federat:  Tania González - Begoña De Toro (guanyadores) - Alba Gamell - Stephanie Carles (finalistes)
  • Categ. Mixta Federat: Gerard Rodriguez - Stephanie Carles (guanyadores) - Jorge Herrero - Begña De Toro (finalistes)
  • Categ. Masc. Amateur: Lluís Duran - Manel Mañé (guanyadors) -Pol Filella - Xavi Filella (finalistes) 
  • Categ. Fem. Amateur:  Blau Clapés - Elena Gunfaus (guanyadores) - Meritxell Celades - Sandra Viveros (finalistes)
  • Categ. Mixta Amateur:  Marta Soler - Eugeni Monfort (guanyadors) - Marc Cruells - Raquel Pérez (finalistes)
Varen fer entrega dels premis i obsequis Daniel Masagué (Alcalde de Torredembarra), Francisca Felguera (Regidora d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra), Delio Castillo, en representació del TennisTDB i en Monti, fundador del Tennis Platja.
 
També agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis, així com també a tot l'Staff organitzatiu: Martí Gallardo, Manel Canyellas, Ma Chantal Ramírez i Joel Ramírez. Així com també la inestimable ajuda del David Meana, Jorge Herrero, Santi Puente, Esther López, Jana Kabíčková i Joel Ramírez per la col·laboració en el muntatge de les 11 pistes.
 
Agraïr també als Restaurants que ofereixen descomptes i preus especials per els jugadors/es de cada torneig de Tennis Platja que es disputa a Torredembarra.
 
Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra.
 

Àlbum fotogràfic:

Podeu veure les imatges del Campionat aquí
 
Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies