TROBADES “PATXANGUERES”

Un altre capítol del serial del Tennis platja

Com ja hem anat avisant durant aquest mes de març, des del Tennis TDB volem fer partíceps a tots els socis i no socis que siguin fans del Tennis Platja, d’una sèrie de mesures i activitats per promocionar aquest esport a les nostres platges de Torredembarra, de manera que mica en mica aconseguim convertir-lo en un esport tan quotidià com qualsevol altre de raqueta.

També hem anat dient que aniríem desvetllant poc a poc, a mode de capítols de serial televisius, les mesures que s’aplicarien... I ara és hora de transmetre un altre episodi: durant els propers mesos, donaran lloc un seguit de trobades “patxangueres”, és a dir, unes trobades de caire totalment amistós, gratuït, obertes a tothom, sense “filtrar” a ningú sigui quin sigui el seu nivell de tennis platja.

La finalitat d’aquestes trobades, més que de competir, es tracta de fer conèixer el tennis platja i promocionar-lo. De manera que el sistema de joc seran partidets curts, barrejant-se els jugadors (alternant les parelles). També hi haurà material de préstec (com pales de tennis platja) a disposició de la gent que vulgui acudir a aquestes “patxangues”.

A continuació us detallem les dades més destacables d’aquestes Trobades de Tennis platja:

  • Lloc: A la zona de les Pistes de Tennis Platja a Baix a Mar (Torredembarra)
  • Horari: 11:00h a 13:00h
  • Dies:
    • Trobada "patxanguera" per Dissabte 12 d’abril
    • Trobada "patxanguera"  per Diumenge 11 de maig.
    • Trobada  "patxanguera" per Diumenge 15 de juny.

Insistim: aquest no serà el darrer capítol del serial del Tennis Platja...

 

Publicat a Tennis Platja