Llicències torrenques al 6è ITF de Tennis Platja

El passat cap de setmana a Barcelona

El passat cap de setmana es disputava a Barcelona el 6è ITF de Tennis Platja, amb unes condicions meteorològiques que van fer patir a més d'un. Un campionat que va comptar amb jugadors de primera línia d'arreu d'Europa i en el que es va poder gaudir d'un bon espectacle.

En aquest cas, 3 llicències del Club Tennis Torredembarra participaven en aquest ITF de la mà de Laura HerreroGemma Egea i Martí Magriña.

Tots ells van fer un gran paper en una cita d'un gran nivell:

  • La final femenina va tenir sabor català, les parelles estaven formades per una banda, per la Laura Herrero i la Gemma Egea i, d’altra per l’Alba Gamell i l’Ana Salas, fou una final disputadíssima que es va resoldre en el súper Tie-break per un ajustat marcador de 10-8 per la parella formada Laura Herrero i Gemma Egea.
  • La final masculina va estar composada per una parella Italiana, en Giacomo Capuccini i Seteffano Trasatti, i la parella tarragonina integrada per Cristóbal Ramírez i Martí Magriña que van poder resoldre fàcilment amb un resultat de 6/3-6/4.

L'entrega de trofeus va anar a càrrec de Joan Navarro, President de la FCTAnna Masfarné, Presidenta de la secció de Tennis Platja de la FCT; entre d'altres representants de les diferents administracions i organitzacions catalanes que recolzen aquesta esport.

Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies