Torneig de Tennis Platja 9x9

el tennis platja està de moda!

El passat dissabte 24 d'agost, la Platja de Baix a Mar acollia el Torneig de Tennis Platja 9x9, un campionat organitzat per "Beach Tennis 9x9" amb el suport i la col·laboració del Club Tennis Torredembarra.

48 parelles inscrites, gairebé un centenar de participants d'arreu del territori català -camp de tarragona, comarques de barcelona...-, van fer que les 8 pistes instal·lades estèssin en ple funcionament durant tot el dia. D'altra banda, un campionat en que destaca la Categoria Infantil, categoria que es disputa en poques proves, ja que a Torredembarra ja hi ha molta afició entre aquest sector.

Destacar, també, que durant la final absoluta masculina, més d'un centenar de persones es van aplegar al voltant de les xarxes de Tennis Platja aixecant una gran espectació entre tots els qui passejaven pel Passeig