Gran prova del Circuit Pàdel Burger King – Wala

Jornada fantàstica pel pàdel de menors al TennisTDB!

Aquest dissabte 24 d’octubre es va posar punt i final a la prova del Circuit de Pàdel Burger King – Wala per menors disputat a les pistes del Tennis TDB, en una jornada esplèndida en quant a ambient, espectacle i climatologia, que ha tornat a convertir el nostre Club en la “catedral” per un dia d’aquest circuit de pàdel per a menors d’edat.

Més de 50 parelles!

Es va superar la participació de l'any anterior amb més de 50 parelles apuntades, de manera que l’ambient i l’espectacle estaven assegurats en el segon cop que el TennisTDB albergava una prova d’aquest Circuit. Tot i el gran nombre d’inscripcions, el campionat no va patir cap tipus de demora i es va acabar segons el timming que va establir Martí Gallardo, jutge àrbitre del torneig, fent que la participació i els horaris quadressin com “oli en un llum”. 

A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants i futures promeses del pàdel català sènior, cal explicar que ho varen fer mitjançant un original sistema de competició: partits de 25 minuts tant en la fase de lligueta com en les fases finals.

Representació del TennisTDB!

Un altre any ha estat una prova d’aquest circuit per a menors amb una bona participació torrenca, on algunes parelles les composaven socis infantils del TennisTDB, com és el cas de Joan Casas, David Zaragoza, Martina Monte, Margot Cid i sobretot destaquem a Adrià Osuna, que va ser un dels guanyadors en la categoria infantil. 

Els trofeus van ser entregats per Jordi Alventosa, president del Tennis TDB i Isaac Jiménez, membre de la Junta Directiva.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut per part de l'equip organitzatiu d'aquest circuit, per haver donat la possibilitat al TennisTDB d'organitzar una altra edició d'aquesta prova destinada al pàdel infantil. També volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig per Marti Gallardo (jutge àrbitre) i Joel Ramírez (director) d’aquesta prova respectivament, indispensable per a que s’hagi pogut celebrar amb molt èxit aquesta prova del Circuit Provincial de Pàdel Burger King - Wala un altre cop a Torredembarra.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes d' aquesta prova del Circuit Burger King - Wala

Benjamí femení
  Guanyadores Maria Linares - Claudia Fornós
  Finalistes Paula Garcia - Magda Richer
 
Benjamí masculí
  Guanyadors Aleix Tutusaus - Javier Faci
  Finalistes David Pasamontes - David Garcia
 
Aleví femení
  Guanyadores Silvia Giménez - Mar Figuerola
  Finalistes Marina Garcia - Sabina Rebull
 
Aleví masculí
  Guanyadors Mario Font - Eric Oya
  Finalistes Victor Fernández - Hugo Bailon
 
Infantil femení
  Guanyadores Mar Cavallé - Paula Cavallé
  Finalistes Maria Freixas - Xana Avecilla
 
Infantil masculí
  Guanyadors Adrià Osuna - Marc Torres
  Finalistes Pablo Muñoz - Miguel Morales
 

 

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies