Finalitza el 8è Open Plata de Pàdel Torredembarra

Setmana fantàstica pel pàdel torrenc!

Aquest diumenge 17 de maig es va posar punt i final al 8è Open Plata de Pàdel Torredembarra disputat a les pistes del Tennis TDB, en una setmana molt agraïda en quant a ambient i espectacle, que ha convertit el nostre Club en la “catedral” per uns dies del circuit del pàdel català.

78 parelles participants

Amb una participació de més de 150 jugadors/res federats en el Circuit Català de la FCP, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, no en va han participat 78 parelles algunes de les quals són tot unes estrelles del firmament del Pàdel de Catalunya, i una gran representació de més de 50 jugadors del TennisTDB. Però també destaquem que tot i el gran nombre d’inscripcions, el campionat no ha sofert cap tipus de demora i ha acabat dins el termini establert, fent que la participació i els horaris resultessin la "quadratura del cercle".

A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants d’aquest 8è Open Plata de Pàdel Torredembarra, degut a la seva espectació creada, s’aplegaven cada dia nombrosos visitants a les instal·lacions del Tennis TDB, omplint de gom a gom les grades i les terrasses del Bar. En definitiva, la connexió cracs-espectadors va fluir superant les millors expectatives.

Els podis finals

Les parelles guanyadores de les diferents categories van ser:

• 1a categoria masculina: Luís Ferrini - Darío Gauna (guanyadors); Gabriel Espelleta - Tonet Sans (finalistes)
  • 1a categoria femenina: Marta Cano - Silvia Plasin (guanyadores); Sílvia Torné - Olga Donadeu (finalistes)
  • 3a categoria masculina: Héctor Ferrer - Lluis Yebra (guanyadors); Xavier González - Gil Almagro (finalistes)
  • 1a categoria femenina - consolació: Beatriz Martínez - Vicky Colomé (guanyadores); Gemma Porta - Mirella Collado (finalistes)
  • 2a categoria masculina - consolació: Raúl Hernández - Gabriel Morales (guanyadors); Diego Espinosa - Rubén Sánchez (finalistes)
  • 3a categoria masculina - consolació: Xavi Latorre - Àlex Freixas (guanyadors); Oriol Bladé - Gustavo Citores (finalistes)

Tots ells van rebre diversos premis en metàl·lic – 450€ pels campions masculins, 300€  per als sots-campions i 150€ pels semifinalistes; 275€ per les campiones femenines, 175€ per les sots-campiones i 125€ per a les semifinalistes; 80€ pels campions de 3a categoria masculina i 50€ pels finalistes. També van ser obsequiats amb material de la marca Ecomm i nits a l’Hotel Morros.

No ens volem oblidar tampoc que aquest any s’ha seguit oferint als participants, l'original iniciativa de poder personalitzar les seves samarretes gràcies a la col·laboració de Rural Design. Els trofeus van ser entregats per Jordi Alventosa, president del Tennis TDB i Albert Rius, Delegat Provincial de la FCPàdel de Tarragona.