Punt i final al Weekend de Pàdel "Banc Sabadell"

Quarta edició d'aquest ja clàssic Open de tardor!

El passat diumenge 21 de desembre, en un dia assoleiat que acomiadava la tardor, es van disputar les finals del IV Open Weekend de Pàdel - Banc Sabadell en  categoria Femenina i dels grups Or i Plata en categoria Masculina.

En categoria Femenina, les guanyadores van ser Vicky Colomé i Beauty Martínez, que es van imposar a Mirella Collado i Laura Suñé per 6/2 6/1 . Les dues parelles finalistes van arribar a aquesta darrera ronda després d'una gran fase de lligueta. Així que era de preveure una final tant bonica com el dia radiant que gaudia aquell diumenge el TennisTDB. 

En categoria Masculina, els resultats van ser els següents:

  •  GRUP PLATA:
    • Guanyadors: Joan Torner i Josep Ramon Rovira
    • Finalistes: Israel Lahoz i Carlos Gonzalo
  •  Grup OR:
    • Guanyadors: Daniel Aguilar i Poli Cid
    • Finalistes: Óscar Sánchez i Juanka Quijije

El grup Plata va encetar les finals del diumenge en categoria masculina. Els guanyadors van ser Joan Torner i Josep Ramon Rovira després d'imposar-se en una entretinguda final a Israel Lahoz i Carlos Gonzalo per 6/4 6/1. El bon enteniment de la parella guanyadora es va imposar malgrat la notòria resistència dels finalistes al primer set.

La final del grup Or va concloure el IV OPEN WEEKEND DE PÀDEL BANC SABADELL. Els guanyadors van ser Poli Cid i Dani Aguilar, imposant el seu ofensiu joc a la parella formada per Juanka Quijije i Óscar Sánchez per 6/4 6/4. No obstant, la final va ser disputada fins el darrer punt, com ja indica el resultat apretat. La parella guanyadora va confirmar a la final l'excel.lent compenetració que anteriorment mostraren en la fase de lligueta, quarts i semis.

Varen fer entrega dels premis el directiu Delio Castillo en representació del TennisTDB Martí Gallardo com a jutge àrbitre del torneig.

Per últim, des del Club es vol agrair el patrocini un any més de Banc Sabadell com també la col·laboració de la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra.

Àlbum fotogràfic

Podeu veure les millors imatges de la jornada en el següent enllaç

 

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies