Èxit a la prova Circuit Pàdel Burger King – Wala

Jornada fantàstica pel pàdel de menors al TennisTDB!

Aquest dissabte 18 d’octubre es va posar punt i final a la prova del Circuit de Pàdel Burger King – Wala per menors disputat a les pistes del Tennis TDB, en una jornada esplèndida en quant a ambient, espectacle i climatologia, que ha convertit el nostre Club en la “catedral” per un dia d’aquest circuit de pàdel per a menors d’edat.

Amb una participació de més de 40 parelles apuntades, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, i això que era el primer cop que el TennisTDB albergava una prova d’aquest Circuit. De manera que també destaquem que tot i el gran nombre d’inscripcions, el campionat no ha sofert cap tipus de demora i ha acabat segons el timming que es va establir, començant ben d’hora des de les 9h del matí i acabant pels volts de les 19h. Aquí va tindre un paper molt destacat Martí Gallardo, jutge àrbitre del torneig, fent que la participació i els horaris quadressin com “oli en un llum”. 

A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants i futures promeses del pàdel català sènior, cal explicar que ho varen fer mitjançant un original sistema de competició: partits de 30 minuts en una primera fase de lligueta, i partits a un set per disputar semifinals i finals.

Ha estat una prova d’aquest circuit  per a menors amb una bona participació torrenca, on quatre de les parelles eren íntegrament formades per socis infantils del TennisTDB. Les parelles guanyadores en les diferents categories van ser:

  • Benjamí Masculí:  Alex Navarro – Ferran Valldeperas; Eric Oya – Mario Font (finalistes)
  • Benjamí Femení: Sofia Ismert – Gracia Romero; Laura Costa - Paula Fernández (finalistes)
  • Aleví Masculí: David Batalla – Álvaro Montiel; Eduard Tomàs – Alessandro Burla (finalistes)
  • Infantil Masculí: Gerard Sánchez – Jan Cano; Rubén Llanos – Guillem Castellví (finalistes)
  • Infantil Femení: Sofia Llanos – Ainara Pozuelos; Paula Jané – Alicia Sitjà (finalistes)

Tots ells van rebre diversos premis i obsequis proporcionats pels patrocinadors d’aquest Circuit de Pàdel per a menors, tant  Burger King com Wala. Els trofeus van ser entregats per Jordi Alventosa, president del Tennis TDB.

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut per part dels patrocinadorsBurger King i Wala-  i també a tot l'equip organitzatiu d'aquest circuit, per haver donat la possibilitat al TennisTDB d'organitzar aquesta prova per primera vegada, i esperem que any rere any podem acollir aquesta prova destinada al pàdel infantil. També volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, sense oblidar que vam rebre la visita al torneig de Rosa Maria Guasch, Regidora d’Esports de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig per Marti Gallardo (jutge àrbitre) i Joel Ramírez (director) d’aquesta prova respectivament, indispensable per a que s’hagi pogut celebrar amb molt èxit aquesta prova del Circuit Provincial de Pàdel Burger King - Wala per primer cop a Torredembarra.

Àlbum fotogràfic

Podeu veure les millors imatges del torneig aquí

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies