Finalitza l'11è Open nocturn de Pàdel BEEP

Amb nocturnitat i sense alevosia!

Les nits del Tennis TDB han gaudit una altre any de la celebració de l'Open nocturn de Pàdel Beep, en una setmana on el talent i partits espectaculars a la pista, i unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada, ha estat la tònica general!

 

Pel que fa a l'Open de Pàdel, enguany es celebrava la onzena edició amb una participació molt alta, amb més de 70 parelles inscrites i ben repartides entre dos quadres en categoria masculina i dos també en femenina. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

El finalistes i guanyadors/res van ser:

- Categ. Masculí Or: Jiménez - Meri; finalistes, Quijije - Ferrer.

Categ. Masculí Or - Consolació: Sánchez - Cid; finalistes, Castillo - Suárez.

- Categ. Masculí Plata: Dordal - Ortiz; finalistes, Gimeno - Martín.

Categ. Masculí Plata - Consolació: Latorre - Salas; finalistes, González - Colet.

- Categ. Femení Or: Mesa - Saura, finalistes; Gascó - Albarez.

Categ. Femení Or - Consolació: Colomé - Mercadé; finalistes, Mas - Navarro.

Categ. Femení Plata: Kochemba - Sánchez; finalistes, Collado - Lenon Martin.

Categ. Femení Plata - Consolació: Francino - Porta; finalistes, Farrero - Font.

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència del president del Club, Jordi Alventosa, i el membre de la junta Delio Castillo, a més de Joan Ma. Cervera en representació de Beep Torredembarra, patrocinador del torneig i el qual va repartir més de 360€ en xecs regal.

Cal afegir que el torneig va posar el seu punt i final amb un sopar de germanor a la terrassa del Bar La Zona on, més d'una quarantena de persones, van poder gaudir d'una excel·lent vetllada amb música i xerinola.

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut per part del patrocinador Beep Torredembarra i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, així com a Beauty Martínez, per totes les fotografies de les finals del nocturn. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquest 11è Open Nocturn de Pàdel Beep a les instal·lacions del Tennis TDB

Àlbum fotogràfic

Seguidament us mostrem algunes de les imatges del nocturn de pàdel aquí 

 

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies