Punt i final al Weekend de Pàdel "Banc Sabadell"

Un Open ple de talent i emoció

El passat diumenge dia 12 gener es disputaven les finals del III Open Weekend de Pàdel - Banc Sabadell en  categoria Femenina i dels grups Or i Plata en categoria Masculina.

En categoria Femenina, les guanyadores van ser Vicky Colomé i Alba Melendo (a la final substituïda per Elena Vilalta), que es van imposar a Cris Nadales i Anna Magriñà per 6/2 6/4 . Les dues parelles finalistes van arribar a aquesta darrera ronda invictes, fent una  fase de lligueta immaculada. Vistos els antecedents, era de preveure una final vibrant sota un sol radiant com el que gaudia aquell diumenge el Club Tennis Torredembarra. 

En categoria Masculina, els resultats van ser els següents:

· GRUP PLATA:

El grup Plata va encetar les finals del diumenge en categoria masculina. Els guanyadors van ser César Llorca Jose Antonio Molina després d'imposar-se en una maratoniana final a Anselm Pijuan i Jordi Pijuan per 7/5 2/6 i 6/4. L'emoció es mastegava tant a la pista amb els contrincants, com a fora entre les persones que estaven expectant. Finalment va imperar la lògica de la fase de la lligueta i semifinals, on Llorca i Molina no van cedir cap set. 

· Grup OR:

La final del grup Or va concloure el III OPEN WEEKEND DE PÀDEL BANC SABADELL. Els guanyadors van ser Jordi Alventosa Xavi Morros, fent claudicar a la pista a la parella formada per Juan Carlos Meri i Miquel Gimeno (que substituïa a la final a Roger Borràs). No obstant, la final va ser bastant disputada, amb nombrosos punts espectaculars. La parella guanyadora va confirmar a la final l'excel.lent trajectòria en la fase de lligueta, quarts i semis, on només van perdre un set. Una parella compenetrada on en Morros hi posa el seny i l'Alventosa hi posa la rauxa.

Varen fer entrega dels premis els directius Delio Castillo Isaac Jiménez en representació del Club Tennis Torredembarra.

Per últim, des del club es vol agrair el patrocini de Banc Sabadell i la col·laboració de la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra.

Al final d'aquesta notícia podreu consultar tots els resultats.

Seguidament us mostrem algunes de les imatges del nocturn de pàdel: 

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies