Expedició a Andorra!

Un stage de luxe!

Una gran expedició del TennisTDB, completada per més de 50 participants entre un immens grup d'alumnes i entrenadors de l'escola de tennis i pàdel del club, han viatjat aquest cap de setmana a Andorra per fer un completíssim stage de final de temporada! 

Capitanejats pels seu entrenadors i mentors Òscar i Gabi, i auxiliats per la resta de l'staff de l'escola de tennis, van marxar molt il·lusionats i podem dir que han gaudit feliços i contents d'un entorn paisatgístic i esportiu impressionant... donem fe que aquesta convivència amb els companys mai l'oblidaran, ja que ha estat un cap de setmana multiesports frenètic i emotiu! 

Han gaudit de valent de tots els tresors de l'entorn i sobretot, han completat un stage on per descomptat la raqueta ha estat la gran protagonista en qualsevol modalitat prevista! 
Però a banda de perfeccionar el seu innegable talent damunt les pistes de tennis i pàdel, també han disputat partits de futbol, han improvisat una sessió supersònica de kàrting, s'han cordat les sabatilles per demostrar les seves habilitats en el patinatge sobre gel i per si no eren prou activitats, també s'han posat en remull xalant en els mil i un tobogans de la piscina!

Però si una cosa tenien marcada en roig a la seva agenda, era la disputa d'un emocionant Interclub "Andorra vs TennisTDB" de tennis i pàdel. Va ser una competició fabulosa on van empatar en magnífiques maneres sobre la pista i, l'autèntica vencedora, va ser la seva amistat... i després d'aquest gran cap de setmana encara estaran més aferrats! 

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel, Tennis