Finalitza el 20è Open Nocturn

Una gran edició amb participació rècord !

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració dels Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors", un dels tornejos estivals de raqueta amb més tradició i solera. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Rècord absolut al tennis!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Tennis, enguany es celebrava una 20a edició que ha gaudit d'una participació rècord, amb més de 100 jugadors/es repartits en diferents quadres, que aplegaven des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Cal destacar que aquesta edició ha superat totes les expectatives, i aquest any comptant amb un nou quadre de categoria +50, que ha estat la delícia dels aficionats. Sense oblidar-nos del quadre de dobles masculí, que va ser un seguit de duels a la lluna amb una excelsa qualitat.  

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes l'Open Nocturn de Pàdel, i com ve sent habitual estiu rere estiu, amb una gran participació de més de 80 parelles inscrites, i ben repartides entre els quadres de categoria masculina, femenina i la categoria mixta, ja molt consolidada en els enquadraments d'aquest campionat. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

Un any més, volem donar molta importància als fantàstics partits que s'han disputat, en especial unes finals molt emocionants i equilibrades. També ens congratula informar que han participat jugadors/es d'altres països com Alemanya, França, Estats Units i Holanda.. Ens satisfà i molt aquesta gran participació que ha elevat encara més un llistó que ja era ben alt, convertint el TennisTDB en una Festa major de la raqueta dia a dia i nit a nit !.

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo, Joan Casas i Manolo Lucas, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessors, empresa patrocinadora del torneig i que ja porta una llarga trajectòria mantenint-nos la confiança.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut un any més per part del patrocinadors SET AssessorsNo ens oblidem de la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Com no també volem agrair especialment la gran feina del dos jutges àrbitres del torneig, Gabi Sánchez (tennis) i Kiko Calavera (pàdel). I per acabar, tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors a les instal·lacions del Tennis TDB.

Quadre d'Honor Open Nocturn de Pàdel

Tots es guanyadors/es i finalistes

Masculí Quadre 1
  Guanyadors  Manuel Pérez - Jordi Santillana
  Finalistes  Oscar Borràs - Sergi Herrero
Masculí Quadre 2
  Guanyadors  Xavi del Águila - Gerard Segura
  Finalistes  Josep Maria Crespo - Josep Pérez
Quadre Femení
  Guanyadores  Mireia Figueras - Carla Sánchez
  Finalistes  Carme Gascó - Sebi Valverde
Quadre Mixte
  Guanyadors  Anna Ortiz - Carlos Molero
  Finalistes  Meritxell Mimó - Lluís Navarro
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors  Luisma López - Álex López
  Finalistes  Àlex Freixas - Miquel Gimeno
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors  Sergio Paños - Manolo Lucas
  Finalistes  Alfredo Fernández - Joan Guillén
 
Quadre Femení Consolació
  Guanyadors  Fani Pascual - Sandra Guàrdia
  Finalistes  Rosa Prenafeta  - Marta Closes
 
Quadre Mixte Consolació
  Guanyadors  Laura Garcia - Carles Roigé
  Finalistes  Sonia Martínez - Poli Cid
 

Quadre d'Honor Open Nocturn de Tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

Masculí Quadre 1 
  Guanyador  Lluis Navarro
  Finalista  Jordi Santillana
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador  Hernán Monte
  Finalista  Oriol Bozo
 
Quadre Femení
  Guanyadora  Emma Bescós
  Finalista  Carla Guasch
 
Quadre Dobles Masculí
  Guanyadors  Pedro Alejo - Nicolás Muñoz
  Finalistes  Arnau Santillana - Sergi Herrero
 
Quadre Masculí +50
  Guanyador  Eugenio Marco
  Finalista  Pepe Muntadas
 
Quadre Infantil Femení
  Guanyador  Clara Galí
  Finalista  Mariona Guasch
 
Quadre Infantil Masculí
  Guanyador  Nacho Pérez
  Finalista  Alfonso Mendía
Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel, Tennis