Acord de patrocini amb la Clínica Dental Torredent

Sumem una altra col·laboració pel Club!

El Tennis TDB està en condicions d’informar als seus socis i usuaris de l’acord de patrocini que ha aconseguit el nostre Club amb la Clínica Dental Torredent de Torredembarra.

La Clínica Dental Torredent de Torredembarra es vincula amb la nostra entitat en un patrocini que podem assegurar que serà d'un gran benefici per a tots els socis i sòcies del Club. Podeu consultar la seva web: www.clinicatorredent.com

L’aposta d’aquesta empresa amb la nostra entitat és per a 2 anys en un acord que ha signat Claudia Romo en representació de la Clínica Dental Torredent i Delio Castillo com a President del TennisTDB. En virtut d’aquest acord de patrocini, el TennisTDB incorporarà unes diferents unitats de publicitat de l’empresa per les instal·lacions del Club.

A banda de mostrar el nostre agraïment per la confiança atorgada pel seu patrocini amb la nostra entitat, també insistim que des del TennisTDB, seguim amb la intenció d’aconseguir més col•laboracions, oferint pacs molt interessants i visuals de patrocinis. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club i us informarem.

Fes-te patrocinador

Tota la informació »

Publicat a Notícies