Festa Fi de Curs de l'Escola de Tennis 2015/16

Tothom va acabar ben remullat

"La festa de final de curs ha estat un èxit". D'aquesta manera ens explicaven els monitors de l'Escola de Tennis com havia ant la festa de final de curs. Una festa on s'ha batut el rècord de participació d'altres anys, amb més de 100 persones entre pares/mares i nens/es.

Per començar, tots els alumnes de l'escola van poder jugar a tennis a les pistes del TennisTDB, es va fer la clàssica guerra d'aigua, on tots els nens van acabar ben remullats, però, no només els nens van quedar ben xops, sinó que, els monitors de l'escola van patir una remullada per sorpresa!

A l'acabar la guerra d'aigua, tots els nens i algun que altre monitor, va estar remullant-se al inflable gegant amb una pistina al final del tobogan

Agraïments 

Cal agrair que la festa hagi estat possible a tot l'Staff de l'Escola de TennisTDB - Victor Martín, Juan Carlos Quijije, Martí Gallardo i Joel Ramírez- per la seva entrega en l'organització de la festa i el seu esforç durant tota la temporada. Alhora, també, la col·laboració del personal del Bar La Zona. Agraïr també el suport de la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra.

No parem...

Tot i així, l'Escola del TennisTDB no para! Durant l'estiu... Estades d'Estiu, Escola d'Estiu de Tennis i Pàdel... Les nostres activitats no paren mai!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola Hivern