Xpress de Tennis i Pàdel "El Calçot"

Resum i Resultats

El passat diumenge 6 de març es va disputar a les nostres pistes la primera edició del Torneig Xpress de Tennis i Pàdel "El Calçot", en una jornada esportiva de gran ambient i que servia com a preàmbul de la Calçotada Popular que es celebrava a posteriori el mateix dia.

Bona participació!

Amb més de 30 participants totals, l’ambient i l'espectacle i sobretot el tennis i el pàdel van ser els protagonistes de la primera edició d'aquest torneig, que entre altres virtuts tenia un caire totalment amè i d'aperitiu del que venia després, que era gaudir de les delícies dels ceballots i la carnada de l'esmentada Calçotada Popular

El magnífic espectacle que van mostrar els participants, va ser administrat en un original sistema de competició: partits de 30 minuts tant en la fase de lligueta com en les fases finals. Un sistema molt dinàmic i divertit que permetia una rotació constant entre els jugadors/res, i en definitiva que fessin gana pel "banquet" posterior!

Calçotada popular

Notícia, fotografies Tota la informació »

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB, Marti Gallardo (jutge àrbitre) i Joel Ramírez (director) d’aquesta prova respectivament, indispensable per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició de l'Xpress de Tennis i Pàdel "El calçot".

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes d' aquesta primera edició del Xpress de Tennis i Pàdel "El calçot".

Xpress "El Calçot " de Pàdel

Categoria femenina

  Guanyadores Sara Mas - Susana Bernete
  Finalistes Anna Martín - Mirella Collado

Categoria masculina

  Guanyadors Xavi Suñé - Joan Martí
  Finalistes Sergio Paños - David Cano

​Xpress "El Calçot " de Tennis

  Guanyador Delio Castillo
  Finalista Joel Ramírez
Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel, Tennis