4a Calçotada Popular

Esport, calçots i gresca final!

Aquest recent 6 de març s’ha celebrat la 4a Calçotada popular del TennisTDB. Ha estat una diada complerta: primer amb el Torneig Xpress de Tennis i Pàdel "El Calçot" per fer gana, la gran festa de la calçotada amb més de 70 comensals i música i gresca final per anar paint... Una jornada fantàstica!

La primavera es va avançar pel Club amb el preciós dia que va imperar un acte social conclau pel TennisTDB, com és la calçotada popular. En definitiva, una fantàstica esportiva i gastronòmica jornada, ja que prèviament al dinar, es va disputar el Torneig Xpress de Tennis i Pàdel "El Calçot" per anar "suant la cansalada" i fer gana i lloc a l'estòmac.

Més de 70 persones i 1.000 calçots

Ens agragaria destacar i molt que van ser més de 70 les persones apuntades a aquest dinar social, les quals van poder gaudir de les excel·lències dels més de 1000 calçots cuits, com va sent habitual les darreres edicions per l’Álvaro i el Manel Cañellas, "masterxefs" de l'acte.

Després dels ceballots es van servir les imprescindibles graellades de carn, i aquest any destaquem també que la Josepa Recasens va oferir als presents un "limoncello" casolà que va significar el millor dels digestius.

El colofó de la jornada va acabar en una inoblidable gresca, gràcies a la música punxada pel friqui i ja mític DJ Xart Xavi Ramírez. Com hem dit, tot plegat una vetllada per recordar!

Xpress el calçot

Notícia, quadre d'honor, resultats Tota la informació »

Agraïments

Des del Club Tennis Torredembarra ens emociona agrair l’assistència a l’acte d'aquestes més de 70 persones i el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra per poder celebrar-ho.

Tampoc podem oblidar-nos de felicitar als esmentats cuiners, personal del “Bar La Zona” i a Xavi Ramírez  que sense el seu servei i col·laboració no hauria estat possible una altra edició exitosa de la Calçotada popular del Tennis TDB, un acte social marcat en vermell en el calendari del Club, i que any rere any i edició a edició es va superant en quan a activitats, participants i diversió.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Publicat a Notícies