Interclub Tennis Platja TennisTDB vs We Beach

Resum i Resultats

Aquest recent diumenge es va disputar una trobada Interclub de Tennis Platja entre el TennisTDB i el We Beach de caire totalment amistós i en què van participar jugadors/res de diferents nivells de tennis platja. Una jornada rodona en què es va combinar l'aprenentatge, la pràctica del joc i un dinar de germanor com a colofó d'un dia fantàstic.

Gran participació i millor ambient!

En un dia radiant de clima, amb un total de 40 jugadors i jugadores i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d'un exquisit matí de tennis platja a tots el nivells. Amb trobades com aquesta amb tanta participació, queda palesa que l'afició pel tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Destacar també que per aquest Interclub es van muntar fins a 7 pistes i va mantenir tot el vigor de les 10 a les 14h.

Tallers de tècnica, "joc de l'ascensor" i dinar de germanor!

En un primer moment, l'interclub es va destinar a l'aprenentatge. Es van fer uns tallers de tècnica on s'ensenyava cops essencials del tennis platja. Eren un total de 4 tallers, on els professors del We Beach van explicar en detall els dedicats al servei i el remat, i els instructors del TennisTDB els referents a la volea i deixades. Els "alumnes" participants es dividien en 4 grups, que anaven rotant cada 15 minuts per a cada taller.

Després, tot aquest aprenentatge el van posar en pràctica disputant una mini competició basada en el "sistema del ascensor". Acumulats en 7 pistes, on en cada pista representava una divisió de nivell de joc diferent, dues parelles pujaven de divisió i dues parelles baixaven en funció dels resultats obtinguts en mini partits.

Per acabar, tot aquest fantàstic ambient entre els participants d'ambdós clubs, es va traduir en un dinar de germanor final al Restaurant Oxid de Torredembarra on fins a 25 persones van recuperar forces i rememorar les millors jugades!

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair la col·laboració a les Regidoria d'Esports de Torredembarra. També agraïm a tot l'Staff organitzatiu: per una banda a Martí Gallardo i Manel Cañellas la seva feina en quant a la logística del muntatge de pistes i línies. I com no a Joel Ramírez per tota la coordinació global d'aquest Interclub. També van ser de molta ajuda Bego de Toro i Eduard Infantes impartint dos dels tallers tècnics.
 
No ens volem oblidar de la fantàstica cooperació i voluntat dels integrants del We Beach per haver vingut fins a Torredembarra i fer possible aquest fantàstic Interclub amistós, sobretot a l'Emma Sandoval i a l'Alba Gamell.
Per acabar, agraïm a Marta Soler i Oriol Bladé per haver-nos cedit totes les imatges fotogràfiques que van captar durant la jornada.
 

Propera parada, Trobada de Tennis Platja!

El diumenge 13 de març farem una trobada de tennis platja, t'animes? Tota la informació »

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis Platja