Diada del Tennis Provincial 2015

Representació i guardonats del Club!

Aquest recent 13 de juny, una bona representació del TennisTDB va assistir a l’acte de lliurament de guardons esportius a la Diada del Tennis Provincial 2015 de la FCT. En Delio Castillo, soci i vice-president del TennisTDB, va ser un dels guardonats!

Aquesta Diada, que va celebrar la seva edició número 31 al resort EL DORADO PLAYA a la localitat de Cambrils i a on es va retre homenatge als campions provincials individuals i per equips 2014 de la província de Tarragona. Els assistents a la festa, que van vestir de blanc a l’estil eivissenc, van gaudir de les diferents activitats programades, sopar, música, sorteig de regals….

L’acte va estar presidit pel President de la Representació Territorial de la FCT a Tarragona,  Sr. Pere LL. Bergadà i el va acompanyar el President de FCT, Sr. Joan Navarro. 

Representació del TennisTDB

Un orgull per la nostra entitat és l’assistència d'una bona representació del TennisTDB. Una representació liderada per Delio Castillo com a vice-president del Club i Joel Ramírez com Director del TennisTDB, ambdós acompanyats per Isa Alcalá i Cris Hurtado. També van gaudir de la presència i companyia de Rafa Pradas i Mundi Valverde, pares d'una de les alumnes més actives de l’Escola del Club a nivell competitiu, la Cristina Pradas, i amb una molt bona progressió durant aquesta temporada.

Delio Castillo recull el seu guardó

Hem de destacar que Delio Castillo, a banda de representar-nos com a vice-president del nostre Club, també va ser un dels guardonats i homenatjats en aquest acte. En concret com a guardonat en les categories provincial +35 i provincial +40.

Des del TennisTDB volem donar la més sincera enhorabona a Delio Castillo, mereixedor d’aquests premis i guardons, a banda de mostrar el nostre agraïment a aquest bon "equip" de representants de la nostra entitat que va acudir a aquest acte, com també a l'organització d'aquesta fantàstica Diada del Tennis Provincial 2015!

Àlbum fotogràfic

Podeu veure les millors imatges d'aquest acte aquí

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis