Tennis Platja al TennisTDB!

Nova modalitat de raqueta a les nostres pistes!

El TennisTDB ha incorporat una nova modalitat de raqueta en el seu funcionament diari. Es tracta del Tennis Platja en pista dura, que té les mateixes normes excepte la superfície de joc, sent en aquest cas  una superfície dura ( parquet, asfalt, ciment, etc. ).

Doncs podem informar i afirmar que al TennisTDB hem creat una estructura mòbil per poder col·locar fàcilment la xarxa de tennis platja sobre la pista de tennis de formigó del club, per tal de donar-li aquest nou ús i responent a la demanda actual entre els practicants de tennis platja de la població i els voltants, els quals volen practicar aquest esport durant l'hivern i no ho poden fer a la platja per manca de llum natural.

El TennisTDB ha pres la iniciativa per adoptar aquesta modalitat a les seves pistes, de manera que els seus socis podran jugar a Tennis Platja en pista dura de forma totalment gratuïta, i tothom que ho vulgui provar i no sigui soci, de manera promocional, ho podrà fer per solament 1€. L'horari per poder jugar a Gym Racket és els dimarts, dijous i divendres a partir de les 20:15h.

D'aquesta manera el TennisTDB integra la practica del tennis platja a les seves pròpies instal·lacions i segueix avançant amb el seguit de mesures per a dinamitzar i promocionar el Tennis Platja a la població de Torredembarra.

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis Platja