Psicologia i Coaching aplicat al Tennis

Assistim a un monogràfic al CT Tarragona

Aquest recent 27 de febrer, el monitor de l'Escola del TennisTDBMartí Gallardo, i el Director del TennisTDB, Joel Ramírez, van assistir al Club Tennis Tarragona a un Monogràfic dedicat a la "Psicologia i Coaching aplicats al Tennis". 

Es tracta d'una proposta que es va emmarcar dins del programa de Formació Continuada en Tennis que inclou una sèrie de monogràfics específics que s’organitzaran en els propers mesos a les diferents províncies del territori.

Aquesta jornada es va dividir en diferents fases, en concret en unes xerrades teòriques que van suposar unes esplèndides conferències sobre els temes a tractar.

Els temes que es van tractar en aquest monogràfic van ser tals com "Conec i interacciono amb els meus tennistes?". També aspectes tan interessants com "lideratge: com comunicar i motivar al jugador segons la seva personalitat" o "factors clau per treure màxim rendiment d’una tennista". Es va finalitzar el monogràfic amb una classe pràctica a la pista en vers a la qüestió de “comunicar per generar consciència i construir confiança”.

Per finalitzar, destaquem la reflexió de Joel Ramírez, Director del TennisTDB, després d'aquesta formació: "Va ser molt interessant i productiu, perquè ajuda a aprendre cada cop més i tenir més en compte factors com la comunicació a pista, detectar les necessitats de cada perfil de jugadors/alumnes, incentivar la fortalesa mental i/o solucionar problemes anímics."

Àlbum fotogràfic

Podeu veure les millors imatges de la jornada aquí

 

 

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Escola