Banc Sabadell ens renova el patrocini

Manté la confiança amb el nostre Club!

El Tennis TDB està en condicions d’informar als seus socis i usuaris que Banc Sabadell manté la confiança amb el nostre Club, traduïda amb una renovació del seu patrocini pels propers dos anys.

L’aposta d’aquesta entitat bancària, l'oficina de la qual es troba al Passeig de la Sort de Torredembarra, amb la nostra entitat ja gaudeix d’una bona trajectòria, i es prolonga 2 anys més en virtut d'un nou acord en una reunió entre les dues entitats. Per part del Banc Sabadell va assistir-hi Judit Gonzalez Marcos (Directora de Zona), Susana Iniesta Carmona (Directora Oficina Torredembarra) i Raúl Girón Soriano (Director de Pimes Oficina Torredembarra). Per part del Tennis TDB els representants van ser els directius Isaac Jiménez, Joan Casas i Sergio Paños, com també Joel Ramírez com a director del Club.

En virtut d’aquest nou acord de patrocini, el Tennis TDB incorporarà unes mostres de publicitat de l’empresa en les següents condicions:

  • 1 Lona de 4m x 0’85m a un lateral de les pistes de tennis.
  • 6 unitats de publicitat de 0,40m X 0,40m a les pistes de pàdel.
  • 1 unitat de publicitat d'1'80m X 0'30m a les pistes de pàdel 
  • Banner publicitari a la web oficial del club.
  • Una setmana amb presència en la pantalla d’inici de la web amb una “finestra emergent”.

La confiança de Banc Sabadell ja gaudeix d'una bona trajectòria. Si més no, és el patrocinador del torneig Open Weekend de Pàdel que s'està disputant les actuals setmanes. I com hem dit, mantindrà aquesta col·laboració esportiva dos anys més.

En paraules de Judit Gonzalez Marcos: "Estem sorpresos de la quantitat d'activitats que organitza el TennisTDB, de manera que des del Banc Sabadell estem molt contents de seguir col·laborant amb la seva interessant aposta esportiva". Joel Ramírez per la seva banda ha afirmat que "aquesta continuïtat que ens assegura el patrocini de Banc Sabadell permetrà mantenir la clara aposta del club per les activitats i competicions esportives. Demostra també la satisfacció compartida de dues entitats"

A banda de mostrar el nostre agraïment a per continuar el seu patrocini amb la nostra entitat, també insistim que des del Tennis TDB, seguim amb la intenció d’aconseguir més col•laboracions, oferint pacs molt interessants i visuals de patrocinis. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club i us informarem.

Publicat a Notícies