55 adults a la Masterclass de Tennis

...com aprendre a jugar en temps rècord!

El Tennis TDB va organitzar el passat 11 d’octubre a les seves instal·lacions, una Masterclass de Tennis per Adults, amb un clar objectiu que aquests aprenguessin a jugar a tennis. I l’objectiu es va complir!

L’organització d’aquesta Masterclass va superar totes les expectatives, amb una afluència d’uns 55 adults per provar les nocions d’aquesta classe magistral, basada i aplicada a partir de la metodologia Evolution Tennis. Aquesta innovadora metodologia la van “tastar” persones que no havien jugat mai a tennis, pares d’alumnes de l’Escola del Tennis TDB, gent que juga sovint a pàdel o bé persones que juguen habitualment a tennis que volien un valor afegit per perfeccionar el seu nivell.  

Entrant al detall en les diferents activitats d’aquesta Marterclass, cal destacar que la mateixa es va dividir en tres torns d’hores (des de les 16h fins les 19h), utilitzant en cada franja 2 pistes de tennis, de les quals una era destinada a les persones amb nivell d’iniciació, i l’altra adreçada als inscrits amb un clar objectiu de perfeccionament. Pels que fa al grup d’iniciació, se’ls aplicava la metodologia en diferents punts o estacions: Tennis Line, Master Tennis i Worm. Com ja hem explicat, unes estacions ensenyades a partir de la innovadora metodologia Evolution Tennis.  

Carles Juan Bellés, Coordinador Tècnic de l’Escola del Tennis TDB i  coordinador d’aquesta Masterclass, comentava en acabar que "ha estat una jornada fantàstica, on les persones inscrites a la classe magistral han gaudit molt i han après les nocions bàsiques del tennis”. En Carles va rebre la inestimable col·laboració de tot l’staff de monitors de l’Escola del Tennis TDB.

L’objectiu principal d’aquesta Masterclass de Tennis és potenciar el tennis per adults en general i donar als pares i mares les nocions de tennis necessàries per a poder jugar a tennis mantenint els criteris tècnics que treballem amb els seus fills/es, nets/es de l'Escola de Tennis Infantil.

Des del Tennis TDB també ho volem dinamitzar mitjançant les classes de tennis per adults impartir aquestes classes tant els matins, els migdies com les tardes i així fer pujar el nivell tennístic de Torredembarra.

Destacar que entre 15 i 20 persones ja estan apuntades per a provar aquestes noves classes de tennis per adults. Si esteu interessats en apuntar-vos a classes de tennis per aprendre a jugar a tennis, seguint la Metodologia Evolution Tennis, contacta amb nosaltres

Per últim, des del Tennis TDB aprofitem per felicitar al coordinador d’aquest acte, en Carles Juan Bellés, i a tot l’Staff de monitors per l’extraordinària organització d’aquesta Masterclass de Tennis per Adults, sense obviar el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. I volem agrair la presència a tots els participants d’aquesta classe magistral, que han fet que l’objectiu del Tennis TDB per a que aprenguessin o perfeccionessin a jugar en temps rècord resultés un èxit rotund!

Àlbum fotogràfic:

Aquí podeu veure les imatges de la jornada

 

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola