El tennis com a eina sociabilitzadora

col·lectiu Centres Ocupacionals i alumnes del IES Torredembarra

El passat dimecres 9 d'octubre es celebrava al Pavelló "Els Caus" de Torredembarra la sessió de tennis de les XVIII Jornades de Centres Ocupacionals (discapacitats intel·lectuals d'edat adulta), que organitzen conjuntament la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès (CET) amb la colaboració del IES Torredembarra i el TennisTDB.

L'activitat, que ha comptat amb 32 usuaris dels centres Fundació Estela, Fundació Ginac i de la pròpia Onada -centres de Torredembarra i de Tarragona-, ha comptat amb la col·laboració i participació de professors i més de 70 alumnes de l'Institut Torredembarra. Una jornada lúdica i esportiva que girava al voltant de temes com la integració, la sensibilització i la potenciació dels valors de l'esport.

Aquesta activitat de interacció i socialització utilitza l'esport del tennis com a eina de conecció entre el col·lectiu Centres Ocupacionals i els alumnes del IES Torredembarra. Ja que alhora de practicar aquest esport amb material adaptat (pistes de minitennis, raquetes curtes, pilota de tennis un 75% més lenta que les habituals, etc...), els nois de l'Institut es relacionen amb el col·lectiu dels nois/es dels centres ocupacionals.

Alhora, el control tècnic l'ha facilitat, desinteressadament, el Club Tennis Torredembarra amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra

Àlbum fotogràfic

Aquí podeu veure les imatges de la jornada

Publicat a Notícies