Trobada de Minitennis

Interacció de pares & fills pels valors a respectar en el Tennis

Aquest recent 10 de maig s'ha celebrat una altra Trobada de Minitennis a les instal.lacions del Tennis TDB. Ja vàrem informar en l’anterior Trobada, que es tracta d'una jornada promoguda per la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Tennis, amb un clar objectiu d'iniciar als tennistes més petits a la competició, però sense oblidar els valors a respectar per a fer-ho. 

Aquesta Trobada de Minitennis va reunir aproximadament uns 40 jugadors/res provinents del Tennis Altafulla, el CT Tarragona, El Catllar i com no, alumnes de l’Escola del Tennis TDB compresos entre 4 i 9 anys. Els coordinadors i jutges àrbitres de l'acte van ser en Joel Ramírez i els monitors Martí Gallardo i Victor Martín, sent ajudats en tot moment per Maria Casas, Jordi Rodrigo i Eduard Villagrasa, alumnes de l'escola de categories superiors. Gràcies a ells va ser possible tirar endavant el tema logístic d’aquesta Trobada, ja que varen muntar fins a 12 pistes de Minitennis. Es va disputar en unes tres hores durant el migdia d'aquest passat dissabte, destacant també que es va realitzar una aturada per fer un merescut descans, on els nenes i nenes van assaborir un exquisit tall de coca. Un cop acabat els partits entre els i les “minitennistes”, se’ls hi va fer entrega d’unes precioses medalles guarnides amb segell propi del Tennis TDB.

Tot i que l'objectiu en primera instància és iniciar els més petits a la competició, és important recordar que aquesta Trobada promoguda per la FCT posa més èmfasi en la vessant recreativa i formativa: és a dir, competir en aquest esport passant-s'ho bé aprenent-lo. A l’anterior Trobada de Minitennis, ja vàrem remarcar que és una jornada que suposa tot un catàleg d'interiorització pels tennistes més petits de les normatives de la competició, com també dels valors a tenir en compte per a competirrespecte per l'adversari, la puntualitat, l'esportivitat i l'esforç per continuar entrenant amb l'objectiu de millorar. No obviant tampoc el respecte al seu entrenador seguint les seves consignes. 

Tampoc volem passar per alt que la FCT organitza aquestes Trobades de Minitennis a mode d'interacció amb els pares d'aquests "mini-jugadors", de manera que transmetin als seus fills una educació basada en el respecte als principis ètics esportius, per fer dels mateixos millors persones i esportistes.

Per últim, des del Tennis TDB aprofitem per felicitar als coordinadors i ajudants de l’acte ja esmentats, ja que sense ells no hauria estat possible l’extraordinària organització d’aquesta Trobada de Minitennis, sense obviar el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. El resum final i modèstia a banda, és que a l’igual que l’anterior Trobada organitzada pel nostre Club, va ser un èxit total!

Podeu veure més fotos d'aquesta Trobada aquí

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis