Trofeu Diputació de Tennis per Equips

La fòrmula Tennis TDB – IES Torredembarra segueix triomfant!

Els alumnes del IES Torredembarra, la gran majoria jugadors de l’Escola del Tennis TDB, han representat a Torredembarra a la Fase Final del Trofeu Diputació de Tennis per equips que organitza el Consell Esportiu del Tarragonès, el qual s'ha disputat al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell aquest recent 26 d’abril. Els resultats han estat més que magnífics!

Els equips triomfadors en qüestió van ser l’Infantil Masculí, que va comptar amb la participació de Jordi Rodrigo i Josep Escudé, tot dos alumnes de l’Escola del Tennis TDB, més Josep Molné. Van fer una impecable final jugant en nom de l’IES Torredembarra, derrotant a la final als alumnes de l’AEE Hospitalet, a part de demostrar que són uns potencials diamants en brut.

Per altra banda, també va sortir victoriós d’aquesta fase final l’equip Juvenil Masculí, conformat en aquest cas íntegrament per alumnes de l'Escola del TennisTDB. Aquest equip el completava Victor Pueyo i Jan Torres, fent valer la seva valia davant els alumnes de l’IES de Vilaseca.

Des del Tennis TDB ens complau felicitar aquests equips de l’IES Torredembarra per uns resultats tan satisfactoris i triomfals representant el nom de Torredembarra en aquest Trofeu Diputació de Tennis per Equips. Sense oblidar-nos tampoc d’agrair al responsable d’aquests equips de l’IES Torredembarra, Pau Arbós, que sempre ens ha mantingut al corrent de tota la informació al detall i actualitzada. Com també a l’IESTorredembarra per apostar un cop més per participar en la modalitat de Tennis a nivell Escolar, circumstància que ha permès jugar als nostres alumnes de l’Escola del Tennis TDB.

 

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola, Tennis