1r Circuit Head Promeses

Les nostres jugadores triomfen al Tennis Park !!!

S’han disputat les finals de la segona prova del 1º Circuit Head Promeses 2014 de la Federació Catalana de Tennis, i organitzat a la Delegació de Tarragona en les darreres setmanes pel Tennis Park. Doncs la Cristina Pradas i Maria Casas del Tennis TDB, van arribar molt lluny!

El Tennis TDB ha estat representat en una final d'aquesta segona prova del Head Promeses 2014 disputada al Tennis Park. La Cristina Pradas i la Maria Casas van enfrontar-se en una de les semifinals del quadre gran en categoria infantil, després d'haver passat ambdues amb molta superioritat i solvència les rondes anteriors.

A la semifinal, la victòria de la Maria va ser clara en quant al resultat (6/0 6/1), però no reflexa el mèrit de la Cristina, que va lluitar de valent a banda de deixar algun punt per emmarcar. No obstant, la Maria va ser superior, amb un joc molt eficaç i regular, i el fruit de tan bon joc va ser el passi a la final. Un cop a la darrera ronda, la Maria Casas va fer un partit memorable, tot i perdre per un ajustadíssim 10 a 8 al super tie break.

Des del Tennis TDB volem felicitar l’excel·lent paper de les nostres representants i alumnes de l'Escola del Tennis, que han deixat el nom del Club ben amunt. També volem agrair l'ajuda constant de Rafel Pradas i al Joan Casas, que ens han fet de "corresponsal" d'aquest torneig.

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis