ÈXIT DE L’XPRESS “LA PIAZZETTA”

Duels al Sol de diferents generacions

Aquest dissabte 8 de març, es va celebrar a les pistes del Club Tennis Torredembarra el campionat de tennis Xpress “La Piazzetta”. El van disputar 10 alumnes i ex alumnes d’adults i competició de l’Escola del Tennis TDB. Tot un duel generacional.

Els participants del torneig van ser els següents: David Casasús, Víctor Pueyo, Álvaro Jato, Pedro Ramírez i Xavier Vázquez, que representaven la facció més jove, en ser tots alumnes de competició de l’escola de Tennis. El sector dels alumnes del grup d’Adults de l’escola el formaven Rocío Carrasco, Víctor Aguado, Javier Vázquez, Santi Puente i Robert Mora. Tots ells ja no són alumnes actuals de l’escola, però ho varen ser i demostraren el seu compromís amb els seus “ex professors” Carles Guiral i Juanka Quijije, monitors del Tennis TDB i organitzadors i coordinadors d’aquest torneig.

El sistema de joc de l’esmentat Campionat Xpress “La Piazzetta” constava d’una concatenació de partits de 20 minuts que incloïen tant individuals com dobles entre els jugadors. Amb un Sol fabulós que imperava la jornada, es va tancar l’activitat amb l’arribada de delicioses pizzes gentilesa de “La Piazzetta”, que van ser el millor trofeu per a tots els participants d’aquest torneig.

Des del  Tennis TDB es vol agrair la participació de tots els jugadors i jugadores d’aquest Campionat Xpress, amb el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, així com també del patrocini de “La Piazzetta” pel mateix torneig. Sense oblidar-nos de felicitar l'organització de Juanka Quijije i Carles Guiral, que van crear l'ambient i l'atmòsfera necessària per a que tot sortís tal com va anar, fantàsticament!

Podeu veure les fotos d’aquesta trobada aquí

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola, Tennis