Finalitza l'Americana Mixta de Tennis

Una americana plena de talent i experiència

Aquest passat diumenge 23 de febrer es va posar el punt i final a l'Americana Mixta de Tennis "Perruqueria Pili", disputant-se la final entre la parella Anna SalomNicolás Salom en front de Magda Gual i Joan Güixens, resultant aquesta última parella la guanyadora del torneig.

Prèviament, després de passar de manera satisfactòria la fase de la lligueta, les dues parelles finalistes van disputar la ronda de semifinals. Si per una banda, la Magda i el Joan s'imposaren a Maria Casas i Jordi Rodrigo (que substituïa a Joan Casas), per l'altra Anna i Nicolás van guanyar a Barbara Peek i Joel Ramírez en un partit maratonià i disputadíssim on el resultat del tie break del tercer set ho diu tot: 12 a 10 per la "família" Salom.

Un cop les dues parelles a la final, cal dir que van fer disfrutar i de valent amb el seu joc ple de talent i experiència. Si Anna i Nicolás Salom van demostrar que el seu ADN tennístic és un codi genètic que s'hereta de pare a filla, la Magda Gual i en Joan Güixens van imposar la llei de la compenetració, la classe i l'experiència per acabar emportant-se la final amb la mateixa "tirania" que a la resta de l'Americana...si més no, han guanyat el torneig sense haver cedit ni un set. Van vèncer a la final per 6/0 6/3.

Des del Tennis TDB volem agrair la participació de tots els jugadors i jugadores de l'Americana Mixta de Tennis, amb el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, així com també del patrocini de "Perruqueria Pili" pel mateix torneig.

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis