Trobada de Minitennis

Iniciació a l'esportivitat.

Aquest recent 15 de febrer s'ha celebrat una Trobada de Minitennis a les instal.lacions del Tennis Torredembarra. Es tracta d'una jornada promoguda per la Federació Catalana de Tennis, amb un clar objectiu d'iniciar als tennistes més petits a la competició, però sense oblidar els valors a respectar per a fer-ho. 

Aquesta Trobada de Minitennis va reunir aproximadament uns vint alumnes provinents del CT Sant Salvador, el CT Comarruga, el Tennis Berà i com no, nens i nenes del Tennis TDB compresos entre 6 i 9 anys. Els coordinadors i jutges àrbitres de l'acte van ser en Joel Ramírez i els monitors Martí Gallardo Victor Martín, sent ajudats per Maria Casas Aleix Rodríguez, alumnes de l'escola de categories superiors. Es va disputar en dues hores durant el migdia d'aquest passat dissabte.

Tot i que l'objectiu en primera instància és iniciar els més petits a la competició, és important remarcar que aquesta Trobada promoguda per la FCT posa més èmfasi en la vessant recreativa formativa: és a dir, competir en aquest esport passant-s'ho bé aprenent-lo. És una jornada que suposa tot un catàleg d'interiorització pels tennistes més petits de les normatives de la competició, com també dels valors a tenir en compte per a competir: respecte per l'adversari, la puntualitat, l'esportivitat i l'esforç per continuar entrenant amb l'objectiu de millorar. No obviant tampoc el respecte al seu entrenador seguint les seves consignes. 

Per últim, destaquem que la FCT organitza aquestes trobades de Minitennis a mode d'interacció amb els pares d'aquests "mini-jugadors", de manera que transmetin als seus fills una educació basada en el respecte als principis ètics esportius, per fer dels mateixos millors persones i esportistes.

Podeu veure les fotos d'aquesta Trobada clicant aquí

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Escola