LLIGA PROVINCIAL DE PÀDEL

Els nostres equips segueixen fent el rodatge!

Els nostres jugadors que participaran a la Lliga Provincial per equips de la Federació Catalana de Pàdel, han disputat un interclub amistòs amb el Pàdel El Vendrell per anar calentant motors de cara a l’inici de la Lliga.

S’han jugat ambdós enfrontaments amistosos a les instal.lacions del Pàdel Liberty del Vendrell. La intenció dels mateixos no és altra que seguir avançant en la posada a punt tant de l’equip femení com del masculí, per anar ultimant els preparatius i afrontar amb les majors garanties el proper inici de la Lliga Catalana de Pàdel de la FCP que es començarà a jugar a partir del 2 de març fins el novembre.

L’equip femení del Tennis Torredembarra va mostrar unes molt bones maneres tot i perdre l’eliminatòria amistosa, sent venjades per l’equip masculí, que es va imposar 4 a 1 en els enfrontaments directes amb el seu rival vendrellenc.

Jornades de “trainning day” padeler com aquesta amb equips rivals, són de les millors receptes per anar preparant “a foc lent”, sense pressa però sense pausa, el “sofregit” necessari per afrontar amb diligència l’esmentada Lliga tant a curt com a llarg termini. És a dir, començar molt bé al març per acabar fantàstic al novembre. 

Podeu veure totes les fotografies als següents links:

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel