Nou Bus per als desplaçaments

També farà la ruta de les pistes de pàdel

INNOCENTADA Notícia fictícia (+info)

El Club Tennis Torredembarra ha adquirit un bus de nova generació, per als desplaçaments i també per a la ruta de les pistes de pàdel.

A petició dels monitors de l'Escola, i deguts als reiterats aplaçaments en el pagament de les dietes de deplaçaments als mateixos per falta de bitllets petits (últimament els socis ho paguen tot amb bitllets de 200€ i 500€), el Club ha decidit adquirir un bus de nova generació per als desplaçaments de campionats i sortides a la neu.

Vehicle d'última generació

Aquest vehicle ve equipat amb gat hidràulic, una roda de test, aire acondicionat làser, lavabos led, sistemes de seguretat com ara frens ABS, frens UPS i ESE ESE!. També disposa de Bar, futbolin i Servei de Reserves online de seients.

Per tal d'amortitzar aquesta inversió, durant la setmana, aquest bus farà una ruta regular amb parada a diferents clubs de pàdel de la contornada, per tal de alleugerar l'actual col·lapse a les pistes de pàdel del club.

També, i seguint la Disposició Adicional Trecera del Règim Intern del Club, el bus ha estat pintat amb quatre capes del color corporatiu, amb un acabat estucat, amb el logotip del club a cada lateral, i una enganxina de "Presi No Corras" i "Beber a Bordo" al vidre posterior.

Publicat a Notícies