Gran Bodorrio de l'Any

Es casa el nostre Joel... Descompte als Socis!

INNOCENTADA Notícia fictícia Veure'n més »

El Club Tennis Torredembarra informa als seus socis i/o usuaris de l’enllaç en Sagrat Sacrament del nostre Joel Ramírez amb la seva Cris Hurtado.

La cerimònia s’oficiarà a la capella de la pista 1 de pádel, de les 8:30 a les 9:45 hores un dia d'aquests (dia amunt o dia avall), el torn de qual ha estat autoritzat i reservat per la Junta Directiva amb quatre dies d’antel.lació. Només en el cas que els futurs cònjugues es desdiguessin de donar aquest important pas nupcial en les darreres hores, es desbloquejaria aquest torn a les 22 hores del dia anterior per a ús dels socis. Si un o ambdós protagonistes de la cerimònia s’ausenten de vindre, serán penalitzats amb 6,80 euros per abandó de reserva especial. Si començada la cerimònia, decideixen tirar-se enrere a “misses dites”, la penalització será pagar totes les despeses directes o indirectes de les núpcies.

Aquest esdeveniment està programat dins de la temporada emergent del WPT (Weeding’s Pàdel Tour). La cerimònia será oficiada per l’Il·lustre Joan Casas, representant de la Junta i encarregat de les Relacions Entre Socis. La boda en qüestió será un partit individual, ja que es casa el Joel contra la Cris. Legitimaran aquest Sagrat Sacrament els testimonis Andrés i Ana Rus Esteso. Aquesta “guerra de sexes” es jugarà amb Pales Just Tente (unitats per a test). La Junta posa l’altar i el Joel posarà les pilotes… Serà una cerimònia a 2 sets, amb súper tiebreak a 10 punts en cas de d'empat.

Seguidament, el convit serà servit a les pistes 1 i 2 de tennis (per als adults). A la pista 3 hi haurà classe de l'escola, i a la pista 4 hi aniran els menús infantils. La festa acabarà amb un ball a la pista 5 de tennis, la música del qual será reproduïda pel DJ Resident Torrenc “XART de la JUNGLA”.

Les inscripcions són a 15€ els socis i 20€ els no socis, fins el dia abans.

Es tracta d’un esdeveniment inèdit en una institució esportiva de Tarragona. Al Camp Nou per exemple s’han oficiat centenars de cerimònies nupcials, però una vegada més el Tennis TDB és pioner a la provincia. És per això que el Club us informa del mateix, ja que tant el Joel com la Cristina, a “Bodes us Conviden”.

Publicat a Notícies