Finalitza el 1er Head Promeses del Tennis TDB

Hem gaudit de les millors promeses de Tarragona!

Aquest diumenge 22 de juny es va posar punt i final a la 4ª prova del 1er Circuit Head Promeses de Tennis disputat a les pistes del Tennis TDB, torneig promogut per la Delegació de Tarragona de la FCT, llur inici va ser el 10 de maig i que ha suposat unes setmanes esplèndides en quant a talent i futur de les promeses tennístiques de Tarragona.

Amb una participació de més de 100 jugadors/res federats en aquesta prova del Circuit Head Promeses de la FCT, volem destacar una gran participació torrenca, per la qual molts i moltes alumnes de l’Escola del Tennis TDB van lluitar per ser profetes a la seva terra batuda. Doncs alguns d'ells i elles ho han aconseguit amb la major de les solvències, a banda de demostrar en competició tot allò que aprenen en el seu dia a dia com alumnes de l'escola del Club. Aquest és el quadre final de guanyadors i finalistes de les diferents categories:

• Aleví Masculí:
    • Guanyador: David Zaragoza (jugador TennisTDB)
    • Guanyador: Josep Farrè
    • Finalista: Víctor Pueyo (jugador TennisTDB)
    • Quadre 2: Marc Álvarez guanya a Marc Ramírez
  • Juvenil Femení:
    • Guanyadora: Anna Salom (jugador TennisTDB)
    • Finalista: Georgia Atkin
    • Quadre 2: Ángela Idoate guanya a Paula Picazo

Des del Tennis TDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club aquesta prova del 1er Circuit Head Promeses de la Delegació de Tarragona de la FCT.