Festa de Cloenda de les Estades d’Estiu

El millor colofó a dos mesos de diversió, esport i emoció!

Més de 2 mesos de diversió, esport, activitats especials, sortides, anglès... i molt més, no podien acabar de qualsevol manera. Per això, el Tennis TDB organitzava el passat 29 d'agost, per a tots els nens/es participants de les Estades i les seves famílies, la Gran Festa de Cloenda de l'edició 2015 de les Estades d’Estiu.

L’edició de les Estades d’enguany ha superat totes les expectatives, ja que més de 240 nens i nenes compresos entre els cursos de P-3 i 6è de Primària hi han desenvolupat les seves capacitats de diversió i creativitat, formant-ne part en algun període entre el 29 de juny i el 28 d’agost. Per això, no és d’estranyar que en aquesta Gran Festa de Cloenda hi participessin més de 200 persones entre pares i fills. Una festa on els participants van poder gaudir de minitennis, pintacares (a càrrec de Kids&Us de Torredembarra), inflables, berenar i moltes coses més... com ara el llançament de plats de nata amb què els nens/nes es venjaven dels seus monitors de les Estades! Alhora, va servir per a que tots els nens/es que no havien coincidit en les Estades es coneixessin i compartissin un bon moment tot mirant el recull de fotografies i vídeos d'aquest estiu 2015.

Inflables, gimcanes...i guerra de nata!

Entrant al detall en les diferents activitats, ens agradaria destacar que els diversos inflables instal·lats van ser la gran devoció dels nens i nenes, en especial un tobogan que derivava en una gran piscina que res tenia que envejar a cèlebres parcs aquàtics. L’activitat de minitennis no va afluixar en cap moment amb 6 minipistes sempre plenes de gom a gom. I la diversió no va ser només exclusiva dels petits infants, ni  molt menys. Els pares i mares no paraven de gaudir i riure amb les diferents i originals proves i gimcanes que els monitors i coordinadors els havien preparat, com un “Minute to Win” on competien entre pares o mares, o l'esmentat llançament de plats de nata a la cara dels monitors, els quals es protegien darrera d'unes fabuloses figures de fusta (photocalls) creades per la Lídia Alberich. I com no, la projecció del recull de fotografies i vídeos d'aquest estiu 2015, un gran resum de les Estades d’Estiu del Tennis TDB d’enguany que va arrencar fortes ovacions i aplaudiments.

Agraïments

Per últim, des del Tennis TDB aprofitem per felicitar a la coordinadora de les Estades i de l’acte, la Cristina Hurtado, i a tot l’Staff de monitor/res per l’extraordinària organització d’aquesta Gran Festa de Cloenda de les Estades, sense obviar el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. També la col·laboració de la Lídia Alberich amb la seva creació dels photocalls ja esmentats i el pintacares a càrrec de Kids&Us de Torredembarra. I volem agrair la presència a tots els participants d’aquesta festa, i a tots els nens i nenes que s’han apuntat a unes Estades d’Estiu 2015 del Tennis TDB que han resultat un èxit.

Àlbum fotogràfic

Imatges i videos de les Estades d'Estiu Àlbum fotogràfic »

Publicat a Estades