Festa de Cloenda de les Estades d’Estiu

El millor colofó a dos mesos de diversió, esport i emoció!

Més de 2 mesos de diversió, esport, activitats especials, sortides, anglès... i molt més, no podien acabar de qualsevol manera. Per això, el Tennis TDB organitzava el passat 30 d'agost, per a tots els nens/es participants de les Estades i les seves famílies, la Gran Festa de Cloenda de l'edició 2014 de les Estades d’Estiu.

L’edició de les Estades d’enguany ha superat totes les expectatives, ja que gairebé 200 nens i nenes compresos entre els cursos de P-3 i 6è de Primària hi han desenvolupat les seves capacitats de diversió i creativitat, formant-ne part en algun període entre el 23 de juny i el 29 d’agost. Per això, no és d’estranyar que en aquesta Gran Festa de Cloenda hi participessin més de 200 persones entre pares i fills. Una festa on els participants van poder gaudir de minitennis, pintacares, inflables, berenar i... moltes coses més! Alhora, va servir per a que tots els nens/es que no havien coincidit en les Estades es coneixessin i compartissin un bon moment tot mirant el recull de fotografies i vídeos d'aquest estiu 2014.

Entrant al detall en les diferents activitats, ens agradaria destacar que els diversos inflables instal·lats van ser la gran devoció dels nens i nenes, en especial un tobogan que derivava en una gran piscina que res tenia que envejar a cèlebres parcs aquàtics. L’activitat de minitennis no va afluixar en cap moment amb 6 minipistes sempre plenes de gom a gom. I la diversió no va ser només exclusiva dels petits infants, ni  molt menys. Els pares i mares no paraven de gaudir i riure amb les diferents i originals proves i gimcanes que els monitors i coordinadors els havien preparat, com un “Minute to Win” on competien entre pares o mares. I com no, la projecció del recull de fotografies i vídeos d'aquest estiu 2014, un gran resum de les Estades d’Estiu del Tennis TDB d’enguany que va arrencar fortes ovacions i aplaudiments.

Cristina Hurtado, Coordinadora de les Estades, comentava en acabar la Festa: "Ha estat un estiu fantàstic. Els nens/es s'ho han passat pipa, nosaltres hem gaudit molt... I tot això no podia acabar d'una altra manera que amb una festa on els pares ens han felicitat per la feina feta".

Per últim, des del Tennis TDB aprofitem per felicitar a la coordinadora de les Estades i de l’acte, la Cristina Hurtado, i a tot l’Staff de monitor/res per l’extraordinària organització d’aquesta Gran Festa de Cloenda de les Estades, sense obviar el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. I volem agrair la presència a tots els participants d’aquesta festa, i a tots els nens i nenes que s’han apuntat a unes Estades d’Estiu 2014 del Tennis TDB que han resultat un èxit rotund.

Àlbum fotogràfic Festa Cloenda

Aquí podeu veure les millors imatges de la Festa de Cloenda
Agraïr les fotografies cedides per Rodrigo Sicilia i Joan Ramírez.

Recull fotogràfic de les estades d'estiu

Aquí podeu veure les millors imatges de les Estades d'Estiu
També disposeu de totes les fotografies de cada setmana de les Estades d'Estiu

Video-resum de les estades d'estiu

Aquí podeu veure el video-resum de les Estades d'Estiu

 

 

Publicat a Estades
Etiquetes Estades Estiu