La Festa de Nadal de l'Escola torna a ser un èxit!

Resum i Resultats

El passat dissabte el Club Tennis Torredembarra es va guarnir per celebrar la "Festa de Nadal Solidària" de l'Escola de Tennis.

Com ja es ve fent des de fa uns anys, els nens/es van poder gaudir d'un torneig de tennis, van fer cagar el Tió, van menjar xocolata i, com a colofó, van gaudir de la presència dels patges de SS.MM. els Reis d'Orient.

Torneig, xocolatada i cartes pels patges!

Pel que fa al torneig de Tennis, com en anteriors edicions es va disputar entre alumnes de l'Escola del TennisTDB -dividits en diferents grups i categories-, amb un sistema de competició amè amb partits de 15 minuts cadascun jugats entre les 13.30 i les 17.30h. Va ser un torneig sense guanyadors ni perdedors, però disputant molts minipartidets tant individuals com de dobles. Per una banda competien els alumnes dels grups Vermell i Taronja de l'Escola, i per una altra els dels grups Verd i Groc.

Aprofitem per informar que es farà una recuperació de les sessions de l'Escola de Tennis Infantil a partir del proper dilluns 28 de desembre.

Durant els partits, es van repartir cartes per als Reis que els nens/es van omplir demanant regals per a ells i per al club.

Després del torneig arribava l'hora d'entregar les cartes als patges per a que les fessin arribar als Reis. Encavat, amb la mateixa il·lusió van fer cagar el Tió, per acabar amb un merescut berenar menjant coca i xocolata al Bar del Tennis. 

Una festa amb una finalitat solidària

A més de la diversió i la il·lusió, cal recordar que la festa té un rerefons solidari i és que, per tal de formalitzar la inscripció, els nens havien de dur 3 unitats d'aliments per a Càritas Torredembarra. L'afluència va ser molt nombrosa, amb gairebé 30 participants i amb una bona recollida de més 100 paquets d'aliments per a Càritas.

Els organitzadors de la festa, els monitors de l'Escola de Tennis Martí Gallardo, Juanka Quijije i Victor Martín, van rebre en tot moment l'ajuda indispensable de varis alumnes dels grup Màster 1 i 2 de l'Escola de Tennis. En concret van ser Mauro Da Silva, Maria Casas, Ferran Pulido, Laura Bartralot i Emma Bartralot.

Agraïments

Per últim, des del Tennis TDB aprofitem per felicitar als coordinadors i els seus ajudants de l’acte ja esmentats, ja que sense ells no hauria estat possible l’extraordinària organització d’aquesta Festa de Nadal de l'Escola del TennisTDB, sense obviar el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. I com no també agraïm la participació de tots aquests alumnes i de la companyia dels seus familiars, convertint el dia en una magnífica jornada festiva i altruística amb la seva magnífica aportació d'aliments per a Càritas Torredembarra i mostrant el seu esperit més solidari!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

 

Publicat a Escola
Etiquetes Notícies