Esteu preparats pel Campionat "PARES i FILLS"??

...compte enrere per posar a prova els pares i mares!!

Aquest any, com a novetat, i després de la bona acollida que ha tingut la setmana de promoció de tennis per a pares i mares de nens/es de l'Escola, ja tenim la data per al NOU Campionat de "PARES i FILLS" de tennis.

Està a punt de començar, el proper dissabte 23 de novembre a les 13:00, al Club Tennis Torredembarra pares i fills s'uniran per intentar proclamar-se campions. A cada alumne i pare se'ls assignarà un grup, depenent del nivell, que serà determinat per l'equip tècnic de l'escola.

Hi haurà 3 grups que seran els següents:

Rafa NADAL - > Grups de Pre-Competició i Competició

Novack DJOCKOVIC - > Grups de Perfeccionament

Roger FEDERER - > Grups de Mini-tennis

En el cas dels alumnes de PRE-TENNIS (els nens/es que venen als grups de dilluns i dimecres de 17:15 a 18:15, i dissabtes i diumenges de 11:15 a 12:15 ), en ser el primer any, els animarem a jugar de cara a l'any que ve.

*Adjuntem el funcionament general & reglament del campionat

El preu de la inscripció és de 10 € per parella. Recordeu que cal inscriure's a recepció abans del dimarts 19 de novembre.

Val a dir que, aquest campionat, a part de fomentar la pràctica esportiva en familia, també té un rerefons solidari, ja que 1€ de cada inscripció serà entregada a la ONG Esport Solidari Internacional.

Ens veiem a la pista!

Publicat a Escola
Etiquetes Notícies, Tennis